Friday, 25 May 2018

Mor har sex med søn stor pik i lille fisse

mor har sex med søn stor pik i lille fisse

Mor bad mig rejse mig op. Hun ville se min pik, som hun sagde. Klodset fik jeg rejst mig og da jeg rettede mig op og lod jeg pikken stå foran hende, lod lyset fra den lille gang fange pikken. Den hoppede af iver og håbede på at blive godkendt af mor. Men det havde den ikke behøvet at bekymre sig om, for hun var nærmest uden ord i et helt minut.

Jeg så hendes grønne øjne nærstudere pikken foran sig, som var de ude af stand til at rumme så stor en pik. Den bliver jo bare ved! Og du skal jo vokse mindst 3 år mere. Fuck, din pik bliver jo monsterstor.

Kom nu, min dreng. Du skal kneppe mor med den der store pik! Fuck, sikke en pik! Hun blev ved at skubbe bagud og jeg hev fat om hofterne på hende for at holde på hende. Hun stønnede og grinede på samme tid og roste hele tiden min store pik. Hun kunne ikke få nok af den, blev hun ved at sige. Hun bad mig stikke den så højt op jeg kunne og hun gispede. Hun var våd nok og det føltes stramt men ikke umuligt. Så bad hun mig blive der og så mærkede jeg hvordan hendes indre muskler klemte om pikken og det føltes helt utroligt.

Så gav hun mig besked på at kneppe så hårdt jeg kunne. Det var som om hun bedst kunne lide det på den måde. Der lå jeg så og kneppede min mor. Jeg så hvordan hun lå og gramsede på sit store bryst og kunne ikke vente på selv at få lov. Men lige nu var det fissen der fik hvad den havde godt af. Da jeg mærkede hendes fingre på min pik blev jeg klar over hun samtidig lå og gned sin hårde knop. Hun kunne slet ikke få nok og hev efter vejret. Jeg elsker din store pik. Jeg kunne mærke hvordan fissen klemte om pikken.

Jeg kommer, mor kommer! Knep mor, min dreng. Fuck, mor elsker din store pik! Sindssygt en stor pik! Det var som om hun blev helt stiv i kroppen da hun samlede sammen til en orgasme og jeg bankede pikken så højt op jeg kunne komme til. Så blev hendes fisse meget stram og særdeles våd og det føltes som om hun malkede min pik. Men lige gyldigt hvad kunne jeg ikke holde mig mere. Jeg lå med pikken i min egen mors fisse og havde ingen kontrol over noget som helst. Fuck, din fisse er sgu så stram!

Kan du mærke jeg sprøjter min satans sperm op i dig? Kan du mærke hvor stor min pik er lige nu? Hun var helt vild og bad mig blive ved at komme i hende. Hun ville vide om min pik kunne lide mors fisse, om den kunne lide at tømme sig i hendes indre, om den ville gøre det igen?

Min seksuelle verden stod pludselig åben på en måde jeg slet ikke havde set komme, og da slet ikke havde turde håbe ville fortsætte efter den nat. Da vi begge var faldet lidt ned kyssede jeg hende længe i nakken og hun hev efter vejret. Lidt efter smuttede pikken ud af hende og jeg var forpustet på en måde jeg ikke vidste man kunne blive. Hun bad mig stå ud af sengen, hun ville se min pik tæt på. Jeg stod med røde kinder foran hende og så hun smilede frækt til min bløde pik.

Den var en smule øm, men jeg mente nok den ville kunne blive klar til en ny omgang inden for den næste halve time. Men det kunne hun ikke vente på.

Hun satte sig på kanten af sengen og før jeg vidste af det hev hun pikken i munden. Mor havde min pik i munden og hun så ikke ud til at ville stoppe lige med det samme. Snart stod den mere stiv end nogensinde og hun slap den og kiggede grundigt på den.

Sikke en pik du render rundt med. Tro pokker du har svært ved at finde en kæreste. Der er sgu ikke mange piger på din alder, som kan klare det monster. Hvis ellers du har lyst vil jeg gerne lege lidt mere med din store pik!

Den ser ud som om den godt kunne tænke sig en tur mere. Hun var helt væk og nærmest nynnede med min pik i munden. Hun blev ved at sutte i næsten et kvarter og det var det bedste jeg til dato havde prøvet.

Men så kiggede hun op på mig og sagde noget der for alvor ændrede min verden. Har du nogensinde haft den oppe i et røvhul? Om jeg havde haft den oppe i et røvhul? Når sandheden skal frem havde jeg sgu aldrig haft den oppe i en fisse! Jeg havde fået den suttet af, diverse håndtrolde fra piger der hviner liderligt, at min pik er som en hests, at de elsker min pik, men aldrig ville give mig lov til at kneppe dem og da slet ikke i røvhullet.

Men mor sad der med julelys i sine grønne øjne og smilede op til mig. Det dunkede i pikken så jeg var ved at få hovedpine. Jeg blev helt tør i halsen da hun kyssede det store pikhoved.

Og din pik er særdeles voksen og den ville mor så gerne prøve. Kunne det tænkes du havde lyst? Du ved, til at kneppe mor i røven? Dernæst en lille sort pakke der viste sig at være et kondom. Det føltes som alvor da hun med åben mund rullede det på og julelysene i hendes øjne nærmest funklede. Med øvede fingre fik hun trykket en stor klat ud af den blå tube og begyndte at smøre min pik. Det føltes vidunderligt at mærke hendes varme hånd køre frem og tilbage på pikken.

Jeg var sgu lige ved at komme. Da hun var tilfreds lagde hun sig ned i sengen og løftede sine ben højt op. Jeg lagde mig ned til hende og fik et ben op over begge skuldre. Så pressede hun sin brede bagdel længere frem og hev fat om pikken. Med store øjne så jeg nu hun lagde den op mod røvhullet. Instinktivt skubbede jeg på og så nu pikhovedet forsvinde op i hende. Mor slap pikken og gispede helt vildt. Det er længe siden nogen har kneppet mig i det hul. Du fylder sgu mit lille røvhul helt ud!

Rolig nu, min skønne dreng. Jeg vil gerne elske det her. Jeg kiggede ned og så jeg kun havde det halve af min pik oppe i hende. Men hun kunne da slet ikke klare hele pikken, mente jeg at vide i min naivitet. Men hun blev ved at opmuntre mig og lidt efter lidt havde jeg hele pikken oppe i hende og begyndte at kneppe som om jeg havde et anfald eller noget. Anal sex er vidunderligt! Jeg lå der med pikken oppe i røven på min egen mor og elskede det.

Jeg knepper dig sgu i røven! Du er så skide stram og skide varm. Fuck, det er så skide lækkert at kneppe dit røvhul. Det har jeg ønsket længe! Hun lå og gjorde ansigter og hendes mund stod bare åben. Jeg bukkede mig ned og bed hende i underlæben og hun bed igen.

Mit underliv kørte frem og tilbage mens vi hev efter vejret. Jeg kunne slet ikke tro det her. Det var noget af det mest frække jeg nogensinde havde gjort og ikke i min vildeste fantasi havde jeg troet jeg skulle opleve noget så kinky. Min pik føltes enorm i mors røvhul og hun lå bare og hulkede sit velbehag. Hun satte alle sine lange negle i brystet på mig og de mærker kunne ses flere dage efter. Jeg gik dybt for hver andet stød og mine nosser føltes store og tunge.

Så begyndte hun at stønne sin snarlige orgasme og det var som om det forplantede sig direkte ned i mine nosser. Jeg bildte mig ind jeg kunne mærke hvordan hendes røvhul klemte om pikken mens hun samlede sig til sin orgasme. Hun gik nærmest amok. Jeg elskede hun var så herlig fræk i munden. Jeg elsker din pik i mig. Fuck, den er så skide stor.

Kom så, min dreng. Giv mor alt det pik du har. Knep mor i røven med din store pik, knep din mor så hun kommer som aldrig før! Vores kroppe klaskede sammen og pruttelyde undslap hendes røvhul. Det var vildt liderligt at høre på. Jeg lå og så ned på hendes fede patter, der skvulpede for hvert stød jeg gav hende og drømte om at sprøjte dem til med sperm. Men skulle jeg vælge at kneppe hende mellem patterne eller højt oppe i røvhullet var der vist ingen tvivl.

Men nu kunne jeg ikke mere. Jeg ville have elsket at blive ved, men spermen havde begyndt sin rejse. Jeg stønnede mod mors kind, at jeg kom. Det er bare så godt. Fyld mors røvhul med din fede sperm," nærmest hvæssede hun til mig mens jeg selv blev helt svimmel. Hun tog fat med sine lange negle på mine balder og den smerte var noget af det bedste mens jeg kom og kom i hendes røvhul. Mor blev ved at komme med frække ord, men jeg var helt væk.

Det var som om min orgasme var den første i hele mit liv og den herlige fornemmelse ville bare ikke stoppe. Jeg lå et stykke tid med pikken højt oppe i hende og sank ned på hendes fyldige barm og kunne mærke hendes hjerte banke.

Hun kyssede min hovedbund hele tiden og takkede for min udholdenhed. Hun håbede jeg havde nydt at kneppe hendes røvhul og til det kunne jeg kun stønne ned mellem de store patter. Lidt efter rullede jeg af hende og vi lå hulter til bulter i hendes seng. Hun hævede sig op foran mig og smilede stort. Det var noget af det bedste. Du er jo et naturtalent. Fuck, den føltes vidunderlig. Vi to skal nok få en masse hygge sammen. Du er altid velkommen i min seng skulle du få lyster.

Vi har jo kun hinanden så vi kan vel lige så godt få det bedste ud af det. Mor lærte mig alt om sex og fik lært hendes fyldige krop bedre at kende.

Der var ikke noget hun sagde nej til og jeg fik lov til at kneppe hende i røven så tit jeg havde lyst. Fortsættes – Mors veninde kommer på besøg. Læs næste del Se historier skrevet af Digitalo Gæstebog for: Angiv din stemme her. Hvis du stemmer 1,2,3 skal der angives en kommentar. Du kan godt stemme blank, og kun nøjes med kommentaren.

Du kan være grov som en Al Pacino, men under det hele ligger dine flotte beskrivelser af de sexfantasier som alle her på SW, og andre steder, kan glæde sig over! Det er ikke nødvendigt at oprette et login, for at læse de frække historier. Men kun hvis du ønsker at skrive og udgive dine historier på SexWriter. Med vores forfatterlogin, får du også glæden ved at se hvormange der læser dine historier, samt hvad de synes om dem, via deres pointafgivelse.

Du får også automatisk en helt personlig gæstebog, på siden, som læserne kan skrive til dig i. Gratis erotiske historier, noveller og tekster. Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller.

Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!! Historier fra min dagbog – elværket. Sidebredde Du kan justere bredden på historien, hvis selve tekst-bredden er for lang. Scroll funktion Klik på "Start" knappen, og siden vil automatisk scrolle nedad.

Udvalgte historier Læst af bruger. Langfredag 3 Inez far 4 2. Mor fristede mig Sex i familien - Nær relation Hoved kategori for historien: Sex i familien - Nær relation Denne historie indeholder også følgende kategorier: Aldersforskel   Almindelig sex   Analsex Udskriv denne historie Historie id: Grammatik - Hvordan var historien komma, punktum, sætningsopbygning, afsnit?

Grammatik - og stemmer Nuværende gennemsnit: Stemmefordeling Registrerede brugere Anonyme brugere 5 stjerner. Læsernes kommentarer til  Mor fristede mig Del 1      Skrevet af fingernem  Glæder mig du fik noget ud af det. Sidder med en fed pik i hånden og må bare lige klare det selv. Ja en dejlig skrevet novelle med forspil der ender med dejlig sex mellen Mor og søn. Glæder mig til afsnit 2. Takker for de fine ord.

En mors kærlighed - hi hi hi hi hi. Fed novelle den er rigtig god og lidderlig. Vild lækker fortælling, blev såååå Liderllig af denne Historie, får 5 stjerner af mig: Til anonym Skriv gerne en historie selv, i stedet for at komme her og læse en gratis historie og så beklage dig. Asiatiske Babe Fingering gruppe Køn. Sexet og Dette sucking store pik. Amatør Røv Babe Blondine Fetish. Asiatiske store bryster japansk fucking hårdt hårdt fucking. Asiatiske store bryster japansk.

Solo pige Brunette kaukasisk Amatør. Anal Køn sort store runde pik Interracial Pornostjerne Røv. Anal Køn sort store runde pik.

DDF netværk stor røv Solo Brunette. Bang Bros netværk store mundfulde Asiatiske Udendørs. Bang Bros netværk store mundfulde. Babe medfølende fucking hardcore. Hanrej sort Interracial Blowjob kontor sex Busty milf. Hanrej sort Interracial Blowjob. Asiatiske store bryster Doggystyle Behårede hardcore japansk.

Asiatiske store bryster Doggystyle. Teen hardcore MILF mor teenporn teensex teen-sex. Teen hardcore MILF mor teenporn. Brunetter japansk Milfs orgasmer år gamle Mor. Brunetter japansk Milfs orgasmer år. Amatør store bagdele Cumshots. Fedt Modne hardcore Brunette mor Blowjob Kusse buttede tøs.

Fedt Modne hardcore Brunette mor. Amatør store bryster HD-videoer Big brystvorter Dirty talk. Amatør store bryster HD-videoer. Amatør amatør fisse amatør bryster Røv røv tøs søde røv.

Amatør amatør fisse amatør bryster. BBW store bryster blowjobs Milfs. Interracial Sexet får hendes. BBW modnes gamle young. Amatør store Boobs Blondine. Big-bryster mor Mor falske bryster Big butt pige på pige. Big-bryster mor Mor falske bryster. Amatør Asiatiske Brunette skjult.

Babe store bryster store pikke. Forside store Røv Cougar mor Mor. Sexet hans og Dette Blowjob slag job sucking mundtlig give. Sexet hans og Dette Blowjob slag. Anal Cumshot Lesbisk Teen sort. Teen piger Fisse bryster Trusser Legetøj model Kæreste. Teen piger Fisse bryster Trusser. Forside Kinky og Dette Blowjob slag job sucking mundtlig. Forside Kinky og Dette Blowjob slag. Anal Cumshot Køn Teen Fisse bryster. Amatør modnes Milfs gamle young bedstemødre modne nl. Amatør modnes Milfs gamle young.

Interracial Sexet sort Forside Kinky Blowjob slag job. Interracial Sexet sort Forside. Blondine Blowjob hardcore Trekløver. Interracial Sexet hendes sort hun.

Interracial får hendes Forside suger og Dette Teen store. Interracial får hendes Forside. Anal Dildo Teen Fisse bryster Babe. Interracial Forside og blandet race fucked Cougar mor Mor. Interracial Forside og blandet race. Interracial hendes Forside suger Teen teenager unge. Interracial hendes Forside suger. Interracial får sort og blandet race store Butt boble. Interracial får sort og blandet. Modne mor Snyd skandale Mor datter svigermor. Modne mor Snyd skandale Mor datter.

Teen hardcore Blowjob familie teenage tabu pervers årige. Teen hardcore Blowjob familie. Teen teenager unge teenagere store. Sexet hendes mand kan hun og Dette store gnide har med kæmpe. Sexet hendes mand kan hun og Dette. Interracial Teen interracial store sort pik fanget mor og. Interracial Teen interracial store. Amatør BBW Milfs store bagdele. Teen Fisse Boobs Pige Blowjob.

Interracial får Forside blandet. Amatør modnes Strømper Milfs bedstemødre modne nl HD-videoer. Amatør modnes Strømper Milfs. Asiatiske Blowjob Fingering Behårede hardcore japansk.

Blondine Blowjob Europæiske Teen. Hd porn videos 2. Xxx mom porn 4. Mature porn xxx 7. Hd xxx videos Sex tube set

: Mor har sex med søn stor pik i lille fisse

Mor har sex med søn stor pik i lille fisse Ålekistevej bordel dansk fri porno
Mor har sex med søn stor pik i lille fisse 106
Aroma thai massage slikke fisse film Sexet hans og Dette Blowjob slag. En anelse sjusk med stavningen hist og pist, men det kan jeg godt leve med: Da jeg mærkede hendes fingre på min pik blev jeg klar over hun samtidig lå og gned sin hårde knop. Fuck, din fisse er sgu så stram! Fem store stive pikke fra min mund. Amatør hardcore Modne POV.
EROMAXXX DK ELECTRA WILD Pigekollektivet randers store patter sex

Mor har sex med søn stor pik i lille fisse -

Denne historie indeholder også følgende kategorier: Det var som om min orgasme var den første i hele mit liv og den herlige fornemmelse ville bare ikke stoppe. Hun satte sig på kanten af sengen og før jeg vidste af det hev hun pikken i munden. Det er et godt arb. Den kan godt lide din pik, kan lækker sex voksenbasen fortælle dig. Hun lå på sengen, helt nøgen og så en pornofilm! Om jeg havde haft den oppe i et røvhul? Du er altid velkommen i min seng skulle du få lyster. Redtube xxx porn Instinktivt skubbede jeg på og så nu pikhovedet forsvinde op i hende. Klodset fik jeg rejst mig og da jeg rettede mig op og lod jeg pikken stå foran hende, lod lyset fra den lille gang fange pikken. Det var noget af det mest frække jeg nogensinde havde gjort og ikke i min vildeste fantasi havde jeg troet jeg skulle opleve noget så kinky. Teen hardcore Blowjob familie teenage tabu pervers årige. mor har sex med søn stor pik i lille fisse

Jeg kunne se at mor også kom, for hun lå med lukkede øjne og skubbede dildoen i røven højere og højere op mens den anden summede på hendes lystknop. Hendes store bryster rystede som de hang der. Jeg så hun slog svaj i ryggen, og den åbne mund fremstødte en lydløs orgasme mens kroppen nærmeste sitrede.

Jeg måtte tvinge mig selv til at liste væk før hun så mig. Selvom jeg lige havde sprøjtet sperm havde jeg stadig en syg stivert på og lå på min seng og kunne kun se min mors nøgne krop for mig. Jeg lå og drømte om at stikke min store pik op i hendes fisse, tænkte på hvor fedt det ville være at kneppe sin egen mor før jeg igen kom. Efter den nat prøvede jeg igen at fange hende når hun lå og legede med sig selv.

Det lykkedes faktisk et par gange. Jeg havde leget med tanken om at sætte et lille kamera op et sted i hendes værelse, men kunne ikke lortet til at virke. Desuden var det helt sikkert bedre at se hende tæt på end via en dårlig forbindelse. En aften havde hun været til fest og kom sent hjem. Hun hilste på mig med overdrevne bevægelser, som om hun ikke kunne styre sine hænder og arme. Hun gav mig et kys på kinden der lige akkurat strejfede mundvigen, og det gik rent ind.

Så smilede hun bare og klappede mig lidt på kinden. Hun gik direkte ud i køkkenet og hendes parfume hang som et duftspor efter hende. Hun kom tilbage med et stort glas kold hvidvin og smilede hele tiden til mig. Hun kiggede på mig over kanten af glasset og jeg blev en smule forlegen.

Så kiggede hun ned på bulen i mine bukser og smilede skævt og jeg vidste ikke om det var en invitation eller om hun drillede. Eller bare skide fuld og liderlig, det ved jeg bliver når jeg drikker for meget. Hun kunne ikke skjule hun var fuld og da hun bad mig hjælpe hende op i seng, gjorde jeg det med glæde. Hun lagde sin arm om nakken på mig og jeg skyd en arm rundt om livet på hende.

Jeg kom til at røre hendes ene bryst og hev nærmest hånden til mig. Men hun sukkede bare og jeg greb mig selv i at få stiv pik i bukserne, igen. Det føltes skønt at røre på hende, at holde om hende, mærke hendes varme krop. Hendes parfume drillede mine næsebor. Jeg fik hende sat på kanten af sin store seng, men før jeg kunne gå bad hun mig hjælpe hende af tøjet, så hun kunne få sin natkjole på.

Den var jeg med på lige med det samme og snart sad hun kun med trusser på. Synet af hendes bryster var næsten for meget. De var faste og herligt store og jeg rørte dem blidt mens jeg fiskede hendes Bh af. Jeg greb mig selv i ønsket om for alvor at lege med dem, for jeg kan virkelig godt lide bryster. En god røv er sgu okay, men bryster, for pokker! Men jeg tog mig sammen og hjalp hende sin natkjole på. Hun var jo min mor. Mens hun havde natkjolen over hovedet stjal jeg en langt kig på hendes fisse.

Selv om hun stadig havde sine trusser på kunne jeg sagtens ane den gennem det tynde stof. Havde hun barberet fissen? Jeg kunne ikke som sådan se hun var behåret, men det er mødre vel? Uden at kunne styre det fik jeg ståpik med det samme og bulen i mine bukser kunne ikke skjules.

Så jeg fik hende hurtigt lagt ned, trak det tynde lagen op over hende og smuttede ind på mit eget værelse, hvor jeg stillede mig op foran det store spejl og stod og spillede pik. Fuck, jeg var skide liderlig og synet af de tunge bryster stod stadig tydeligt for mig. Bagefter kunne jeg ikke få synet af hendes fisse ud af hovedet.

En tanke slog ned i mig. For pokker, hun var skide fuld! Hvad om jeg sneg mig ind i hendes seng og lå bag hende? Jeg ville bare røre på hende.

Det ville hun da ikke opdage, tænkte jeg. Desuden var hun vel sikkert så langt væk, at man kunne rive huset ned om ørene på hende uden hun ville vågne. Jeg hev resterne af mit tøj af og hev underbukserne på igen. Hvis hun vågende kunne jeg jo sige jeg bare kom for at kigge til hende. Ikke at jeg ville gramse på hende. Så listede jeg ind på hendes værelse. Lyset fra den lille gang var den eneste lyskilde i værelset. Jeg lænede mig ned over hende for at se om hun sov.

Hendes vejrtrækning var tung, så mon ikke hun sov. Hun lå på siden med ryggen til. Hendes runde bagdel så stor og vidunderlig ud under det tynde lagen. Fristelsen var for stor. Jeg var fyldt med liderlige hormoner der stoppede al rationel tænkning. Det måtte briste eller bære.

Pikken i underbukserne ville gerne røre hendes hud, så jeg lod mig overtale til at hive underbukserne af. Jeg var nu helt nøgen og fandens liderlig. Jeg trak op i hende natkjole og mit pikhoved strejfede hendes lår og efterlod en våd stribe. Jeg fik lyst til at røre på hendes varme fisse mens jeg legede med min pik. Jeg listede en arm under hende og fandt den svulne bule i hendes små trusser.

Jeg lod mine fingre finde hendes klitoris og knap havde jeg rørt den før mor sukkede blidt. Forskrækket hev jeg hånden væk og ventede spændt på hun igen faldt i søvn.

Snart trak hun vejret som om hun sov og jeg listede igen hånden hen på hendes fisse. Jeg kunne mærke dens varme. Jeg dristede mig til at glide hånden indenfor trussen og mærkede hun var helt glat. Ikke et eneste pubeshår.

Som de herlige piger på internettet! Fuck, det var skide frækt. Min pik gled op mod hendes røvsprække og jeg elskede den varme, så jeg greb fat om pikken og lod den glide op og ned. Min præsperm gjorde hende klistret, men det føltes vidunderligt at mærke hendes røvbalder gennem det tynde stof. Men jeg måtte stoppe af frygt for hun vågnede. Jeg havde dristet mig til at presse pikken op mod hendes fisse og bildte mig ind den gerne ville have min store pik op.

Jeg lå bare og nød hendes varme krop og hendes dybe vejrtrækning et par minutter. Jeg ville gerne have set og mærket mere på hendes fyldige bryster, men min indre glæde ved store bryster kunne få mig til at være uforsigtig. Det havde også betydet jeg skulle hive helt op i hendes natkjole for at se dem og så dristig følte jeg mig ikke.

Men jeg gav dem en let gramsen og det var noget nær himmelsk. Store bryster længe leve. Lidt efter trykkede jeg igen pikken op hendes fisse, hvis varme ramte mit spændte pikhoved som et hedeslag.

Mine fingre på hendes nøgne fisse opdagede den hårde knop øverst og begyndte at nulre. Det føltes underligt og samtidig skide frækt. Men jeg fik lyst til at mærke hendes fisse med min store pik uden at der var stof mellem.

Forsigtigt brugte jeg begge hænder til at liste trusserne ned og så nu mere af hendes runde røv. Den var stor og særdeles indbydende. Jeg var helt oppe at køre og havde den sygeste lyst til at presse pikken op mod sprækken. Mens jeg trak trusserne ned var det som om hun selv hjalp til. Snart havde hun trusserne helt nede om knæene.

Jeg trak mig lidt væk og fik set hendes runde røv. Det var som om den kaldte på min stive pik og jeg lagde den op mod hende. Denne gang var der ikke stof mellem os og det føltes kinky. Jeg fik løftet lidt på hendes ben og pressede pikken op mellem de varme lår og mærkede hendes nu våde fisse. Det vil sige, det troede jeg. Jeg fik knækket nakken rigtigt og så, at jeg faktisk lå og trykkede pikken op mod hendes røvhul og den slags vil en mor nok ikke finde sig i.

Hun var jo ikke pornoluder eller noget. Jeg fik straks rettet på pikken. Lidt efter bildte jeg mig ind jeg mærkede hendes hårde knop. Min pik dunkede helt vildt og jeg kunne knap trække vejret. Her var det, at hun skubbede sin bagdel tættere op mod mig og løftede sit ben så min pik havde nemmere adgang til den varme fisse.

Uden at tænke for meget listede jeg pikhovedet indenfor og hun sukkede for at lade mig vide at hendes krop kunne lide det. Da hun igen skubbede sig mere bagud føltes det som om min pik smuttede længere op i hende.

Igen sukkede hun og jeg bildte mig ind hun lå og smilede i sin brandert. Det føles så skide godt. Stik den op i mig. Stik din store pik op i mor! Før jeg kunne gøre noget skubbede hun sig direkte ned på pikken der gjorde det den så gerne ville.

Min pik gled op i hendes fisse! Kan du lide mors fisse? Den kan godt lide din pik, kan jeg fortælle dig. Kom nu, knep mig. Giv mor din dejlige pik! Men jeg blev for ivrig og smuttede ud og bankede pikken op mod hendes lår og ømmede mig højlydt. Mor bad mig rejse mig op. Hun ville se min pik, som hun sagde. Klodset fik jeg rejst mig og da jeg rettede mig op og lod jeg pikken stå foran hende, lod lyset fra den lille gang fange pikken. Den hoppede af iver og håbede på at blive godkendt af mor.

Men det havde den ikke behøvet at bekymre sig om, for hun var nærmest uden ord i et helt minut. Jeg så hendes grønne øjne nærstudere pikken foran sig, som var de ude af stand til at rumme så stor en pik. Den bliver jo bare ved! Og du skal jo vokse mindst 3 år mere. Fuck, din pik bliver jo monsterstor. Kom nu, min dreng. Du skal kneppe mor med den der store pik! Fuck, sikke en pik! Hun blev ved at skubbe bagud og jeg hev fat om hofterne på hende for at holde på hende.

Hun stønnede og grinede på samme tid og roste hele tiden min store pik. Hun kunne ikke få nok af den, blev hun ved at sige. Hun bad mig stikke den så højt op jeg kunne og hun gispede. Hun var våd nok og det føltes stramt men ikke umuligt. Så bad hun mig blive der og så mærkede jeg hvordan hendes indre muskler klemte om pikken og det føltes helt utroligt. Så gav hun mig besked på at kneppe så hårdt jeg kunne. Det var som om hun bedst kunne lide det på den måde.

Der lå jeg så og kneppede min mor. Jeg så hvordan hun lå og gramsede på sit store bryst og kunne ikke vente på selv at få lov. Men lige nu var det fissen der fik hvad den havde godt af. Da jeg mærkede hendes fingre på min pik blev jeg klar over hun samtidig lå og gned sin hårde knop. Hun kunne slet ikke få nok og hev efter vejret.

Jeg elsker din store pik. Jeg kunne mærke hvordan fissen klemte om pikken. Jeg kommer, mor kommer! Knep mor, min dreng. Fuck, mor elsker din store pik! Sindssygt en stor pik! Det var som om hun blev helt stiv i kroppen da hun samlede sammen til en orgasme og jeg bankede pikken så højt op jeg kunne komme til. Så blev hendes fisse meget stram og særdeles våd og det føltes som om hun malkede min pik. Men lige gyldigt hvad kunne jeg ikke holde mig mere.

Jeg lå med pikken i min egen mors fisse og havde ingen kontrol over noget som helst. Fuck, din fisse er sgu så stram! Kan du mærke jeg sprøjter min satans sperm op i dig? Kan du mærke hvor stor min pik er lige nu?

Hun var helt vild og bad mig blive ved at komme i hende. Hun ville vide om min pik kunne lide mors fisse, om den kunne lide at tømme sig i hendes indre, om den ville gøre det igen? Min seksuelle verden stod pludselig åben på en måde jeg slet ikke havde set komme, og da slet ikke havde turde håbe ville fortsætte efter den nat. Da vi begge var faldet lidt ned kyssede jeg hende længe i nakken og hun hev efter vejret. Lidt efter smuttede pikken ud af hende og jeg var forpustet på en måde jeg ikke vidste man kunne blive.

Hun bad mig stå ud af sengen, hun ville se min pik tæt på. Jeg stod med røde kinder foran hende og så hun smilede frækt til min bløde pik. Den var en smule øm, men jeg mente nok den ville kunne blive klar til en ny omgang inden for den næste halve time. Men det kunne hun ikke vente på. Hun satte sig på kanten af sengen og før jeg vidste af det hev hun pikken i munden. Mor havde min pik i munden og hun så ikke ud til at ville stoppe lige med det samme. Snart stod den mere stiv end nogensinde og hun slap den og kiggede grundigt på den.

Sikke en pik du render rundt med. Tro pokker du har svært ved at finde en kæreste. Der er sgu ikke mange piger på din alder, som kan klare det monster. Hvis ellers du har lyst vil jeg gerne lege lidt mere med din store pik! Den ser ud som om den godt kunne tænke sig en tur mere. Behårede modnes Milfs gamle young. Blondine Blowjob Gangbang Handjob. HD porno store bryster HD brunette.

Amatør hardcore Modne POV. Køn mor familie 0. Amatør bedstemødre modnes Milfs Fingering HD-videoer. Amatør bedstemødre modnes Milfs. DONG Blowjob slag job sucking mundtlig give hoved fellation.

DONG Blowjob slag job sucking. Butt Brunette Røv Anal Køn mor. Anal Behårede modnes Milfs. Store bryster Modne Sexlegetøj Kone. Blowjob Brunette hardcore Modne. Milfs Creampie bedstemødre modnes gamle young. Milfs Creampie bedstemødre modnes. Milfs Snyd Kone kone deling mor. Bang Bros netværk stor røv røv parade Udendørs Bikini Pool. Bang Bros netværk stor røv. Asiatiske Babe Fingering gruppe Køn Behårede japansk. Asiatiske Babe Fingering gruppe Køn.

Sexet og Dette sucking store pik. Amatør Røv Babe Blondine Fetish. Asiatiske store bryster japansk fucking hårdt hårdt fucking. Asiatiske store bryster japansk. Solo pige Brunette kaukasisk Amatør.

Anal Køn sort store runde pik Interracial Pornostjerne Røv. Anal Køn sort store runde pik. DDF netværk stor røv Solo Brunette. Bang Bros netværk store mundfulde Asiatiske Udendørs. Bang Bros netværk store mundfulde.

Babe medfølende fucking hardcore. Hanrej sort Interracial Blowjob kontor sex Busty milf. Hanrej sort Interracial Blowjob. Asiatiske store bryster Doggystyle Behårede hardcore japansk.

Asiatiske store bryster Doggystyle. Teen hardcore MILF mor teenporn teensex teen-sex. Teen hardcore MILF mor teenporn. Brunetter japansk Milfs orgasmer år gamle Mor.

Brunetter japansk Milfs orgasmer år. Amatør store bagdele Cumshots. Fedt Modne hardcore Brunette mor Blowjob Kusse buttede tøs. Fedt Modne hardcore Brunette mor. Amatør store bryster HD-videoer Big brystvorter Dirty talk. Amatør store bryster HD-videoer. Amatør amatør fisse amatør bryster Røv røv tøs søde røv.

Amatør amatør fisse amatør bryster. BBW store bryster blowjobs Milfs. Interracial Sexet får hendes. BBW modnes gamle young. Amatør store Boobs Blondine. Big-bryster mor Mor falske bryster Big butt pige på pige. Big-bryster mor Mor falske bryster.

Amatør Asiatiske Brunette skjult. Babe store bryster store pikke. Forside store Røv Cougar mor Mor. Sexet hans og Dette Blowjob slag job sucking mundtlig give. Sexet hans og Dette Blowjob slag. Anal Cumshot Lesbisk Teen sort. Teen piger Fisse bryster Trusser Legetøj model Kæreste. Teen piger Fisse bryster Trusser. Forside Kinky og Dette Blowjob slag job sucking mundtlig. Forside Kinky og Dette Blowjob slag. Anal Cumshot Køn Teen Fisse bryster.

Amatør modnes Milfs gamle young bedstemødre modne nl. Amatør modnes Milfs gamle young. Interracial Sexet sort Forside Kinky Blowjob slag job. Interracial Sexet sort Forside. Blondine Blowjob hardcore Trekløver.

Interracial Sexet hendes sort hun. Interracial får hendes Forside suger og Dette Teen store. Interracial får hendes Forside. Anal Dildo Teen Fisse bryster Babe. Interracial Forside og blandet race fucked Cougar mor Mor. Interracial Forside og blandet race. Interracial hendes Forside suger Teen teenager unge. Interracial hendes Forside suger. Interracial får sort og blandet race store Butt boble. Interracial får sort og blandet. Modne mor Snyd skandale Mor datter svigermor.

Modne mor Snyd skandale Mor datter.