Friday, 25 May 2018

Fræk kone tantra massage med sex

fræk kone tantra massage med sex

Her er den ultimative orgasme-guide. Intim — med en anden Vi kigger hinanden dybt i øjnene og banker på. I aften bliver døren åbnet af en kvinde i lang, rød silkekjole, dyb udskæring og sorte øjne og hår. Ved hendes side står en høj mand, mindre eksotisk klædt i jeans og skjorte.

Det er Rosa og Richard, og det er dem, der nu skal tage vores jomfrudom i tantrasammenhæng. Vi bliver ført ind i et dunkelt, varmt rum, kun oplyst af levende lys. Et plateau med en madras, puder og et lille alter, hvorfra blid musik strømmer ud i rummet. Vi får tilbudt vand, og vi sætter os alle fire sammen.

De to massører fortæller sagligt og roligt om, hvad der kommer til at foregå - og hvad der ikke kommer til at ske. Vi får fortalt, at min mand ikke vil få lingammassage, der er massage af penis, fordi mænd har en tendens til at blive meget målrettede, når energien centreres dér. Ideen er netop at fordele den seksuelle energi rundt i hele kroppen, og på den måde opnå en ekstatisk fornemmelse og kraft, som de siger. Jeg kan vælge, om jeg vil have yoni-massage som en del af massagen.

Yoni er den tantriske betegnelse for det kvindelige kønsorgan. Det vil jeg ikke. Det er jeg ikke klar til på denne første gang.

De fortæller også, vi vil blive masseret i separate rum, og det studser vi lige lidt over, fordi vi forestillede os en fælles oplevelse, men tænker, de må have deres gode grunde.

Så er det nu. Jeg bliver ladt alene i rummet med min massør Richard. Vi taler lidt, og han beder mig tage mit tøj af, det hele, og lægge mig på maven på madrassen, mens han går ud og skifter til boxershorts. Jeg griner lidt nervøst for mig selv, mens jeg klæder mig af og kravler op på podiet.

Det føles uvirkeligt at ligge dér, nøgen og alene med adrenalinet på fuld speed i mine årer, og jeg spænder i hele kroppen, da døren går. Jeg tør slet ikke kigge på ham og har mine øjne fast lukket i. Han spørger vist nok, om jeg ligger godt, jeg mumler et svar.

Hvad betyder kvinder for mænds sundhed? Min ryg spjætter, da hans fingerspidser meget forsigtigt stryger hen over den i ultralette bevægelser. Jeg prøver at tvinge min vejrtrækning i ro, at flyde med, bare at være. Det lykkes ikke ret godt. Hans hænder og min ryg er glatte af fed olie, i lang tid stryger han bare ryggen og mine skuldre med lange, rolige og bløde strøg.

Jeg begynder at falde lidt ned, min ånde-dræt bliver roligere, men mine tanker myldrer rundt, jeg tænker tusinde ting på en gang og tvinger mig til at koncentrere mig om, hvor han rører mig, blot at mærke berøringen lige dér, hvor den er, som han instruerede mig i på forhånd. Totalt blottet Jeg mærker, hvordan hans hænder bevæger sig udad og nedad til min lænd og balder.

Han sætter sig til rette mellem mine ben. Nu er jeg totalt blottet. Jeg er normalt et meget kropsligt blufærdigt menneske over for fremmede, men på en eller anden måde tænker jeg på massøren som et professionelt menneske, der jo har set op i skødet på tusinde kvinder før mig.

Og det giver mig ro. Han stryger mine ben og balder, og jeg mærker min krop svare ved at blive blød og afslappet. Jeg giver mig nu, stritter ikke længere imod, for nu er jeg jo alligevel blottet, og der er ikke mere at skjule.

Efter lang tid lægger han sig ind til mig og holder om mig. Vi ligger bare der og trækker vejret sammen. Det er trygt og varmt, og en lille smule underligt for mig at være så intim med et fremmed menneske. Nu skal jeg om på ryggen. Igen skal jeg lige bruge et par minutter på at falde til ro i den nye position. Han placerer sig ved mit hoved, tager forsigtigt mine arme op, så jeg holder ham om livet, og han begynder at røre mine sider, min mave og mine bryster.

Alt er lange, blide strøg, olie, varme, musik, den fremmede duft af ham. Det hele flyder sammen. Min krop flyder sammen.

Tænker ingenting om noget. Enkelte gange minder han mig om at trække vejret helt ned i maven, men ellers er han tavs. Jeg åbner ikke øjnene en eneste gang, og nu er det, som om jeg svæver gennem farver og lys. Hans hænder har fundet en rytme på mine bryster, ned på maven og op igen. For nogle år siden var jeg i Indien for at undervise i tantra.

I Bangalore havde jeg en indisk kvinde inde til en heldags tantrasession. Vi har holdt kontakten og for nylig bad jeg hende om at skrive lidt om hendes oplevelse med mig og med tantra. Hendes beretning giver et unikt og sjældent indblik i hendes meget personlige oplevelse med tantra.

Det er ikke nødvendigvis en beretning om hvad der faktisk skete, hvilke øvelser vi lavede, eller den rækkefølge det skete i. Jeg håber du vil nyde historien og læse den i den ånd den er skrevet. Jeg bad hende om at skrive hendes historie med det i tankerne at der måske sad en kvinde derude som kunne bruge hendes oplevelse. Læs det med hjertet og send en kærlig tanke hende for at tage sig tid og mod til at dele hendes historie.

Hvis du har lyst til at dele noget tilbage til hende eller at spørge hende om noget — så skriv en mail, så formidler jeg det videre. Fotoet til denne historie er fra det retreatcenter i Bangalore, som det foregik i. Jeg er en Indisk kvinde sidst i 40'erne der har været gift i 20 år med den samme mand.

På grund af overgangsalderen, alder osv var vores sexliv ikke værd at snakke om. Min libido var lav og jeg havde vaginal tørhed hvorfor sex var smertefuldt. Min mand var frustreret for hans libido var meget stærk. Til at afhjælpe dette problem havde min mand googlet og fundet ud af at tantra måske kunne hjælpe os.

Han undersøgte sagen og besluttede sig for at det var det rette. Han forklarede mig hvad der skete i en tantrasession og viste mig en kort video af tantramassage osv. Jeg var usikker og ville ikke. Jeg havde aldrig set en anden nøgen mand og da slet ikke rørt eller følt en. Og ingen mand - anden end min mand - havde set mig nøgen eller rørt ved mig. Det var en meget svær situation for mig. Men det lykkedes min mand at give mig lyst til at prøve.

Han sagde at det var ligesom at være lærer og studerende og at jeg skulle stoppe med det samme hvis det ikke var rart. Efter meget diskussion og overtalelse sagde jeg ja og min mand lavede en aftale med Vilhelm og Maria. Sessionen startede med en indledende introduktion og snak.

Så bad Vilhelm mig om at tage tøjet af og klæde om — og han gjorde det samme. Et øjeblik var jeg helt fortvivlet.

Men Vilhelm var forstående og gav mig den tid jeg skulle bruge. Da jeg stod nøgen foran ham rystede jeg over hele kroppen. Han var omsorgsfuld og forstående og gav mig plads. Jeg var meget tøvende ved at se hans nøgne krop. Vi sad foran hinanden og lavede vejrtrækningsøvelser. Langsomt kom jeg til mig selv igen. Så lavede vi noget mere vejrtrækning osv mens vi lå ned ved siden af hinanden — jeg begyndte at slappe af og have det godt med situationen.

Den næste øvelse var at se. Mens Vilhelm lå ned skulle jeg se på hans nøgne krop fra top til tå — rigtig tæt på. Det var første gang i mit liv jeg havde set en mand nøgen ud over min ægtemand. Mens han forklarede øvelsen tænkte jeg på at nu skulle jeg snart se hans lingam. Selvfølgelig var jeg nysgerrig. Langsomt startede jeg med at kigge. Han lå ned og trak vejret dybt. Da jeg så på hans lingam var den halvt erigeret. Jeg kiggede på den i lang tid. Jeg var forvirret og jeg blev ved med at se.

Næst efter lå jeg nøgen og Vilhelm kiggede på mig. Da han kiggede på min yoni kunne jeg mærke at jeg blev lidt ophidset.

Jeg tænkte at han måtte have set mange kvinder - så det her var normalt for ham, men for mig var det første gang. Og selv om han jo var professionel blev jeg mere og mere ophidset - jeg kunne mærke min yoni åbnede sig i glæde og forventning.

Måske så han det også. Så lavede vi bonding. Vi lå i ske og holdte om hinanden og lavede vejrtrækningsøvelser. Jeg holdte om ham bagfra og hele min krop pressede sig mod hans, det var en anderledes følelse.

Jeg var ophidset og kunne mærke mine brystvorter blive hårde og min yoni blive våd. Jeg ved ikke om jeg havde en lille orgasme, men det føltes pragtfuldt. Efter et stykke tid var det Vilhelm tur til at holde om mig. Jeg kunne mærke hans halvt erigerede lingam presse imod mig. Mit sind var fuldt af alle slags tanker og følelser. Hans hænder lå halvt hen over mine bryster, jeg trak vejret, men kunne mærke at jeg var ved at miste kontrollen.

Jeg må havde haft en orgasme. Min hjerne var helt blank i et stykke tid — jeg var helt væk. Sådan lå vi og holdte om hinanden i et stykke endnu. Så var det tid til at røre ved hinanden. Mens jeg lå rørte en fjer ved hele min krop. Jeg fik gåsehud, men det var så naturligt med Vilhelm, så jeg havde det dejligt. Da han rørte ved min yoni skælvede jeg en smule. Men han gjorde det så professionelt at jeg slet ikke følte at det var første gang en fremmed mand rørte ved min yoni.

Bagefter var det min tur til at røre ved hans krop. Jeg var spændt og tænkte at nu skulle jeg røre ved hans lingam, det var en mærkelig følelse. Uden at vise mine følelser begyndte jeg at røre ved ham fra ansigtet og ned. Da jeg kom længere ned på kroppen kunne jeg se hans lingam vokse og jeg tænker at han sikkert forsøgte at kontrollere den.

Et plateau med en madras, puder og et lille alter, hvorfra blid musik strømmer ud i rummet. Vi får tilbudt vand, og vi sætter os alle fire sammen. De to massører fortæller sagligt og roligt om, hvad der kommer til at foregå - og hvad der ikke kommer til at ske.

Vi får fortalt, at min mand ikke vil få lingammassage, der er massage af penis, fordi mænd har en tendens til at blive meget målrettede, når energien centreres dér.

Ideen er netop at fordele den seksuelle energi rundt i hele kroppen, og på den måde opnå en ekstatisk fornemmelse og kraft, som de siger.

Jeg kan vælge, om jeg vil have yoni-massage som en del af massagen. Yoni er den tantriske betegnelse for det kvindelige kønsorgan. Det vil jeg ikke. Det er jeg ikke klar til på denne første gang. De fortæller også, vi vil blive masseret i separate rum, og det studser vi lige lidt over, fordi vi forestillede os en fælles oplevelse, men tænker, de må have deres gode grunde. Så er det nu. Jeg bliver ladt alene i rummet med min massør Richard.

Vi taler lidt, og han beder mig tage mit tøj af, det hele, og lægge mig på maven på madrassen, mens han går ud og skifter til boxershorts. Jeg griner lidt nervøst for mig selv, mens jeg klæder mig af og kravler op på podiet. Det føles uvirkeligt at ligge dér, nøgen og alene med adrenalinet på fuld speed i mine årer, og jeg spænder i hele kroppen, da døren går.

Jeg tør slet ikke kigge på ham og har mine øjne fast lukket i. Han spørger vist nok, om jeg ligger godt, jeg mumler et svar. Hvad betyder kvinder for mænds sundhed? Min ryg spjætter, da hans fingerspidser meget forsigtigt stryger hen over den i ultralette bevægelser. Jeg prøver at tvinge min vejrtrækning i ro, at flyde med, bare at være. Det lykkes ikke ret godt. Hans hænder og min ryg er glatte af fed olie, i lang tid stryger han bare ryggen og mine skuldre med lange, rolige og bløde strøg.

Jeg begynder at falde lidt ned, min ånde-dræt bliver roligere, men mine tanker myldrer rundt, jeg tænker tusinde ting på en gang og tvinger mig til at koncentrere mig om, hvor han rører mig, blot at mærke berøringen lige dér, hvor den er, som han instruerede mig i på forhånd.

Totalt blottet Jeg mærker, hvordan hans hænder bevæger sig udad og nedad til min lænd og balder. Han sætter sig til rette mellem mine ben.

Nu er jeg totalt blottet. Jeg er normalt et meget kropsligt blufærdigt menneske over for fremmede, men på en eller anden måde tænker jeg på massøren som et professionelt menneske, der jo har set op i skødet på tusinde kvinder før mig. Og det giver mig ro. Han stryger mine ben og balder, og jeg mærker min krop svare ved at blive blød og afslappet. Jeg giver mig nu, stritter ikke længere imod, for nu er jeg jo alligevel blottet, og der er ikke mere at skjule.

Efter lang tid lægger han sig ind til mig og holder om mig. Vi ligger bare der og trækker vejret sammen. Det er trygt og varmt, og en lille smule underligt for mig at være så intim med et fremmed menneske. Nu skal jeg om på ryggen.

Igen skal jeg lige bruge et par minutter på at falde til ro i den nye position. Han placerer sig ved mit hoved, tager forsigtigt mine arme op, så jeg holder ham om livet, og han begynder at røre mine sider, min mave og mine bryster. Alt er lange, blide strøg, olie, varme, musik, den fremmede duft af ham. Det hele flyder sammen. Min krop flyder sammen. Tænker ingenting om noget. Enkelte gange minder han mig om at trække vejret helt ned i maven, men ellers er han tavs.

Jeg åbner ikke øjnene en eneste gang, og nu er det, som om jeg svæver gennem farver og lys. Hans hænder har fundet en rytme på mine bryster, ned på maven og op igen. Han siger, at han er klar over, jeg ikke vil have yoni-massage, og om det er okay, at han stryger let hen over venusbjerget.

Ja, ja, alt er okay nu. Længe holder han den rytme. Bryster, mave, venusbjerg og op igen. Jeg registrerer en tanke, der bobler op langt væk fra — aha, det er så nu, det bliver erotisk. Hele min krop synger blidt. Jeg var forvirret og jeg blev ved med at se. Næst efter lå jeg nøgen og Vilhelm kiggede på mig. Da han kiggede på min yoni kunne jeg mærke at jeg blev lidt ophidset. Jeg tænkte at han måtte have set mange kvinder - så det her var normalt for ham, men for mig var det første gang. Og selv om han jo var professionel blev jeg mere og mere ophidset - jeg kunne mærke min yoni åbnede sig i glæde og forventning.

Måske så han det også. Så lavede vi bonding. Vi lå i ske og holdte om hinanden og lavede vejrtrækningsøvelser. Jeg holdte om ham bagfra og hele min krop pressede sig mod hans, det var en anderledes følelse.

Jeg var ophidset og kunne mærke mine brystvorter blive hårde og min yoni blive våd. Jeg ved ikke om jeg havde en lille orgasme, men det føltes pragtfuldt. Efter et stykke tid var det Vilhelm tur til at holde om mig. Jeg kunne mærke hans halvt erigerede lingam presse imod mig. Mit sind var fuldt af alle slags tanker og følelser. Hans hænder lå halvt hen over mine bryster, jeg trak vejret, men kunne mærke at jeg var ved at miste kontrollen. Jeg må havde haft en orgasme. Min hjerne var helt blank i et stykke tid — jeg var helt væk.

Sådan lå vi og holdte om hinanden i et stykke endnu. Så var det tid til at røre ved hinanden. Mens jeg lå rørte en fjer ved hele min krop. Jeg fik gåsehud, men det var så naturligt med Vilhelm, så jeg havde det dejligt. Da han rørte ved min yoni skælvede jeg en smule.

Men han gjorde det så professionelt at jeg slet ikke følte at det var første gang en fremmed mand rørte ved min yoni. Bagefter var det min tur til at røre ved hans krop.

Jeg var spændt og tænkte at nu skulle jeg røre ved hans lingam, det var en mærkelig følelse. Uden at vise mine følelser begyndte jeg at røre ved ham fra ansigtet og ned. Da jeg kom længere ned på kroppen kunne jeg se hans lingam vokse og jeg tænker at han sikkert forsøgte at kontrollere den. Da jeg rørte ved den voksede den sig større. I mit hovede kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med at sammenligne den med min mands penis.

Denne her var længere og større. Mens jeg holdte den tænkte jeg på hvordan det ville være at føle den i min yoni og i den seksuel forening. Mens jeg tænkte på det berørte jeg ham fra ansigt og ned over kroppen nogle gange. Min yoni var pladdervåd på dette tidspunkt. Jeg er sikker på at Vilhelm opdagede det. Jeg lå der og min hjerne var forvirret. Jeg havde lige rørt ved en fremmed mand og han havde rørt ved mig. Det var svært ikke at sammenligne med min mands krop.

Jeg følte mig spændt og tænkte på hvad der nu skulle ske. Der var gået tre timer og det var tid til frokost. Jeg havde slet ikke bemærket tiden. Efter frokost da min mand og jeg var alene han havde en tantra session med Maria spurgte ahn hvordan jeg havde det. Vi fortalte hinanden alt hvad vi havde oplevet. Min mand opfordrede mig til at fortsætte og gøre alt hvad jeg havde lyst til. Det var hans råd til mig og hans opmuntring gjorde mig glad.

Da jeg ventede på at Vilhelm skulle komme tilbage tænkte jeg på hvad jeg havde opleet. Jeg var overrasket over at jeg var istand til at gøre ting jeg aldrig havde drømt om med en fremmed mand.

Og jeg gjorde det med lyst og glæde. Det var Vilhelms natur der fik det frem i mig. Han var så omsorgsfuld og forstående at jeg aldrig følte mig ilde til mode. Selv da jeg holdt hans lingam og kyssede den gjorde jeg det naturligt. Ja i mit hovede blev jeg ved med at sammenligne min mands og Vilhelms lingam. Jeg kan ikke lade være. Bare at tænke på det gør mig stadig seksuelt opstemt.

Vilhelm kom nu tilbage og sagde at først ville han give min krop en massage og derefter ville jeg få en yoni massage. Da han begyndte at massere mig føltes det fantastisk og jeg faldt næsten i søvn. Det var så let og blidt — det var skønt. Så satte han sig mellem mine ben, spredte dem og begyndte på yonimassagen.

I starten kunne jeg ingenting mærke. Men som han gik videre kom min hjerne helt ud af kontrol og jeg vidste ikke mere hvad der skete. Jeg trak bare vejret og nød det. Nu var jeg som i trance. Han masserede min ydre læber og så førte han en finger ind i mig. Mens han masserede mig må jeg havde fået orgasme to eller tre gange, men jeg lagde ikke mærke til hvad jeg følte — det skete bare.

Da han efter noget tid var færdig var jeg i en anden verden. Jeg følte en helt masse, det var vildt og jeg vidste ikke hvad der var sket. Til at afslutte tantrasessionen sad jeg på Vilhelm s skød, mens han holdt mig og vi lavede noget vejrtrækning. Jeg mærkede hans halvt erigerede lingam imod mit skød.

Og sådan endte min tantrasession med Vilhelm. I to til tre dage efter var jeg som hypnotiseret — i en døs. Selv når min mand spurgte mig så kunne jeg ikke sig noget om oplevelsen.

Han spørger vist nok, om jeg ligger godt, jeg mumler et svar. For nogle år siden var jeg i Indien for at undervise i tantra. Jeg fik gåsehud, men det var så naturligt med Vilhelm, så jeg havde det dejligt. Sangen bliver højere, mere intens, og jeg føler mig ophidset, men på en anden måde end "tag mig nu". Her sidder jeg midt i en stor gruppe kvinder, de fleste over 35 år, men også enkelte yngre. Han var omsorgsfuld og forstående og gav mig plads. Selv når min mand spurgte mig så kunne jeg ikke sig noget om oplevelsen.