Friday, 25 May 2018

Dk dejlig kusse

dk dejlig kusse

Men nu var det Elins tur, og hun skubbede mig demonstrativt væk, rullede om på siden med spredte lår og bad om bagfra-pik, og Erik stak tjenstvilligt sin pik ind i hendes kusse bagfra. Den var ikke helt stiv endnu, så da jeg lå bag Erik, kunne jeg stikke hånden ind mellem hans lår og med et fast greb om pikken presse den ind i Elins hellige hul, hvor jeg forsigtigt styrede den rundt, mens Erik systematisk stødte ind i hende med dybe energiske bevægelser.

Hun fik næsten fik vækket hele hotellet, og hun var meget begejstret for fyldet. Erik havde i hvert fald endnu lidt sperm i reserve og hun fik en god orgasme, før pikken igen faldt sammen. Efter en del gensidigt kysseri, kæleri, krammeri og sutten faldt vi alle tre i søvn, og jeg vågnede først ved fire-tiden, fordi Erik var på vej ud på badeværelset.

Han stod i halvsøvne og pissede i toiletkummen, da jeg bagfra forsigtigt greb fat om hans bløde pik. Han gjorde sig færdig, og jeg vaskede hele hans udstyr med lunkent vand og tørrede det grundigt.

Resultatet var naturligvis, at pikken blev stiv som et hammerskaft. Jeg var allerede liderlig, så jeg skrævede lidt ud, trak kusselæberne fra hinanden med fingerspidserne og inviterede ham indenfor i cremen. Han lod langsomt pikken glide ind i mig forfra, og vi stod længe i en dejlig tæt omfavnelse med små blide stød og modstød.

Så dukkede Elin op for at tisse, og lidt efter mærkede jeg hendes hånd glide ind mellem mine lår og gribe fat om Eriks pik, hver gang den var på vej bagud. Vi stod ikke helt perfekt, så i stedet slog hun bagfra armene om mig og greb fat om Eriks hofter og trak ham tættere ind mod mig, så pikken gled helt i bund i mig.

Så begyndte hun at kneppe mig ved at presse Eriks pik op i mig med rytmiske bevægelser. Det var dejligt, men det varede et godt stykke tid før vi fik orgasme, og på den anden side var den god, og vi kom på samme tid. Jeg kunne mærke sæden sprøjte op i mig. Jeg må sige, at det er en forbavsende mængde sperma Erik producerer, men han har også fortalt os, at han onanerer hver eneste dag året rundt, ja somme tider både to og tre gange, for at holde spermaproduktionen vedlige.

Vi gik igen i seng, og Erik stak et par fingre op i Elin og suttede på hendes kusse, til hun også havde fået orgasme, og så sov vi ellers til næste morgen klokken otte. Vi lå m morgenen lå vi længe og kælede for hinandens ædle dele, og Erik insisterede på, at vi to piger lagde os på knæ på sengekanten, så kunne han bolle os bagfra på skift, så vi begge fik en ordentlig morgenorgasme, før vi suttede ham af i fællesskab. Han er så sød og dejlig, hans pik er så vidunderlig, så vi gjorde gerne, som han foreslog.

Når han står der bag os og fingerknepper os og bagefter gør os færdige med sin dejlige pik, er det som at komme i himlen. Vi lå begge to med lukkede øjne og kussen stukket bagud og tog imod hans kærlige stød, og hans faste kærtegn af skuldre, ryg og baller.

Jeg tror godt, at jeg kunne få orgasme af hans kærtegn alene. Han skiftede frem og tilbage mellem Elin og mig, og det varede ikke længe, før vi begge to havde fået vores morgenorgasme. Så satte vi os på sengekanten med armene om livet på hinanden for at gøre Erik færdig, og han stod foran os med sin stive oplagte pik i hånden.

Elin og jeg slikkede på skift løs på den, jeg holdt den til sidst for hende, indtil sæden sprøjtede ud i ansigtet og munden på hende. Vi kyssede og slikkede endda hinanden i ansigtet for begge at smage hans sæd og få det hele med.

Jeg har aldrig været så liderlig i mit liv og heller ikke så optaget af at få den ene orgasme efter den anden. Jeg var hverken sulten eller træt, jeg var så liderlig, at jeg nemt kunne have klaret endnu en omgang pik, jeg havde i hvert fald allerede et par fingre inde i kussen for at gøre den klar.

Vi endte naturligvis på badeværelset, hvor det kneb med at få plads til tre personer under bruseren, men det var dejligt, og i løbet af tre kvarter var vi nede ved morgenbordet, hvor Erik gjorde et stort nummer ud af at spise fem blødkogte æg.

Siden vi kom hjem fra festen, har han måttet spise mange æg. Den var de med på. Efter festen fik vi lidt natmad, før vi hurtigt gik hjem på hotellet, hvor turen gik direkte op på Eriks værelse. Elin og jeg var overhovedet ikke generte overfor hinanden mere men gnaskede højlydt løs i hinandens kusser, og fingerkneppede hinanden, mens Erik kravlede rundt i sengen og stak sin stive pik ind alle vegne, hvor han kunne komme til.

Da jeg jo lå nederst, lod Erik bare den slappe pik glide ned i min mund, så jeg kunne suge de lækre rester af sæd og kussesaft i mig. Jeg følte mig totalt liderlig, fuldstændig fri for hæmninger, jeg kælede og kyssede Erik og Elin alle steder på kroppen, jeg gned mine bryster og min kusse mod deres kroppe, og jeg fik flere små orgasmer, og til sidst bad jeg Erik om at kneppe mig i røven. Det havde jeg nemlig aldrig prøvet, men det havde han heldigvis, og han fortalte, at han sætter stor pris på den del af kvindens anatomi.

Det tog en del tid at få hans pik gjort stiv og tyk igen, jeg slikkede og malkede den og Elin hjalp mig og Erik onanerede ind imellem også selv løs på pikken af alle kræfter. Vi lå længe og legede med hinandens kønsdele, det var meget behagelig at mærke deres hænder på mig og i mig. Udsigten til at begrave sin pik i mit røvhul har nok haft en vis indflydelse på Eriks blodtryk, så op kom den.

I sin toilettaske havde han en tube smørelse til stramme huller, han må jo på én eller anden måde have regnet med at møde et rigtigt røvhul. Jeg lagde mig på alle fire, og Erik smurte både sin pik og min endetarm grundigt ind med sin specialsmørelse. Elin afviste sex i røvhullet, men hun var en interesseret tilskuer, især da Erik begyndte at massere mit hul - først med én finger og senere med to. Det var forfærdeligt ophidsende, jeg var flere gange ved at få orgasme, når hans fingre drejede rundt langt oppe i min endetarmsåbning, og jeg kunne se på Elin, at hun så småt var ved at skifte mening om analsex.

Så vaskede Erik sine hænder, stillede sig hen bag mig, og masede forsigtigt pikken ind i mig. Til min store forbavselse gled den let indenfor, hvorefter det tog lidt tid at presse den helt i bund.

Det gjorde slet ikke ondt at få den presset ind, det var nærmest behageligt, og det var dejligt at blive bollet i røven, det kunne jeg nærmest mærke i hele kroppen, og Elin kunne jo heller ikke blive fra min kusse imens, hun lod en finger smutte frem og tilbage over klitten.

Men vi havde jo allerede fået flere orgasmer, så der gik alligevel et godt stykke tid, før jeg kom, og lidt efter fulgte Erik efter med en række mindre sprøjt af sæd. Elin var faldet i søvn, så vi kravlede efter en grundig kusse- og pikafvaskning op ved siden af hende. Længere ud på natten vågnede jeg ved, at Eriks liderlige pik var på vej ind i min kusse bagfra. Det var dejligt at mærke den glide frem og tilbage, men jeg var så træt, at jeg faldt i søvn, inden jeg fik orgasme, men han fortalte senere, at han fik en fin langvarig udløsning.

Også Elin fik en ekstra omgang af hans pik i løbet af natten, eller rettere sagt ud på morgenen, jeg vågnede nemlig, ved at sengen rystede, det var ved at blive lyst, og bagved Elin lå Erik i ske med pikken oppe i hendes kusse og pumpede stønnende løs.

Elin er meget slank med velskabte hule lår. Derfor kunne jeg med lethed stikke et par fingre ind forfra og give hende en tur omkring klitten, mens Erik fortsatte med at bolle hende bagfra.

Den samlede påvirkning af hans pik og mine fingre bevirkede, at hun ret hurtigt fik udløsning, og så valgte vi at gøre Erik færdig med hænderne. Vi kom meget sent af sted fra hotellet, men skidt med det.

På hjemvejen havde vi virkelig noget at snakke om. Nu mødes vi tre jævnligt og får en omgang sikker trekantsex. Men stadigvæk uden direkte kontakt. Mens man stadig kysser og kæler, tager man enten bukserne af hende, eller lader en hånd glide indenfor. Så lader man tommeltotten glide langs underbuksekanten, og man kan opleve, at hun bliver mere utålmodig.

Uden på underbukserne lader man ens finger glide langs hendes skamlæber og eventuelt klitorissen. Top 10 bedste gratis porno sites. Med hånden indenfor underbukserne hvis der stadig er nogle på  skal man igen lade fingeren glide over skamlæberne. Man kan køre den lidt rundt omkring åbningen til skeden. Det gælder om at holde spændingen længe, selvom hun giver tegn til, hun er klar til, at du begynder at spille den af på hende. Når det virker som om, hun virkelig ikke kan klare mere, så begynder man at forsigtigt at køre en finger i cirkler på hendes klitoris.

Et roligt tempo er vejen til succes. Man vil kunne fornemme, når tempoet igen roligt skal sættes op. Det skal være blidt, men bestemt. Nu kan man stikke langemanden forsigtigt op i hende, samtidig med, man bruger tommelfingeren til at stimulere klitorissen. Analsex uden smerte - Guide! Selvom hun virker til at ville have det hårdere, kan det godt betale sig stadig at tage det roligt. Nu, hvis alt er gået rigtigt, vil hun på et tidspunkt komme godt og hårdt.

Tempoet må gerne øges, men man skal ikke undervurdere effekten af at 'tease'. Vil du have et pænere smil?

Man kan komme ud for mange ubehageligheder. Nogle glemmer tamponer i dybet, andre kommer galt afsted med piercinger dernede. Som om uheld ikke er nok, så kan man også ende med forskellige lidelser og sygdomme i underlivet.

For at tilføje en udsendelse til din favoritliste skal du først logge ind på DR TV. Privatlivspolitik Søg på dr. Søg Luk søge feltet. Ryd alle i senest sete listen? Du har ingen udsendelser i senest sete Få overblik over de udsendelser du har set eller er i gang med at se. Få hurtig adgang til alle dine favorit programmer Markér dine favoritudsendelser ved at klikke på hjertet på udsendelsen, og få hurtigt adgang til dine udsendelser på tværs af dine enheder med DR TV.

Få hurtig adgang til dine favorit programmer Markér dine favoritudsendelser ved at klikke på hjertet på udsendelsen, og få hurtigt adgang til dine udsendelser på tværs af dine enheder med DR TV.

For at benytte funktionen skal du være logget ind på DR TV. Log ind på DR TV og få adgang til dine favoritter og senest sete programmer. Log ind med DR login. Log ind med Facebook. Mig og min Fisse 4 - Når uheldet er ude Tilføj til favoritter. Gå til program oversigt for DR3.

Program Info Del Luk fanebladet program information. Luk fanebladet program information. Hvad vil du dele? Hele udsendelsen Tidspunkt Mig og min fisse 5 - I medgang og modgang. Favorit tilføjet Fortryd Fjern.

Mig og min fisse 5 - I medgang og modgang Program varighed er 5 minutter. Den er bedste ven og værste fjende i ét. Den er livgivende, livsbekræftende og dejlig - men den er også problematisk, omgivet af skam og tabu.

DR3 kigger på, hvordan fissen styrer vores tanker, og hvordan vores tanker kan styre vores fisse. Den kan gøre en lykkelig og glad, men også frustreret, forvirret og ked af det. Uanset hvad, så er den der, hele livet. Mig og min pik 5 - I medgang og modgang. Mig og min pik 5 - I medgang og modgang Program varighed er 5 minutter. Er den for kort?

Pikken er en konstant årsag til usikkerhed og bekymring for mange mænd. DR3 gir dig et helt ucensureret kig ind mellem benene på en række hudløst ærlige danskere, der fortæller om, hvordan det vi har mellem benene, påvirker vores tanker og følelser? Mig og min Fisse 4 - Når uheldet er ude.

Mig og min Fisse 4 - Når uheldet er ude Program varighed er 5 minutter. Mig og min pik 4 - Når uheldet er ude. Mig og min pik 4 - Når uheldet er ude Program varighed er 5 minutter. Det er let at komme galt afsted, når man giver den gas under dynerne. Hvis man glemmer prævention, kan det let ske, at man må forbi til lægetjek.

Unge danske mænd fortæller til DR3 om nogle af deres mere uheldige oplevelser med pikken, og hvordan den har påvirket dem.

Mig og min fisse 3 - Den første gang. Mig og min fisse 3 - Den første gang Program varighed er 5 minutter. Hvordan man opdager, at tissekonen kan mere end bare at tisse, kan være vidt forskellige oplevelser.

For hvilke tanker går der igennem hovedet, når man skal have sin seksuelle debut? DR3 sætter fokus på den første gang - både med sig selv og med en partner. Han gjorde sig færdig, og jeg vaskede hele hans udstyr med lunkent vand og tørrede det grundigt. Resultatet var naturligvis, at pikken blev stiv som et hammerskaft. Jeg var allerede liderlig, så jeg skrævede lidt ud, trak kusselæberne fra hinanden med fingerspidserne og inviterede ham indenfor i cremen.

Han lod langsomt pikken glide ind i mig forfra, og vi stod længe i en dejlig tæt omfavnelse med små blide stød og modstød. Så dukkede Elin op for at tisse, og lidt efter mærkede jeg hendes hånd glide ind mellem mine lår og gribe fat om Eriks pik, hver gang den var på vej bagud. Vi stod ikke helt perfekt, så i stedet slog hun bagfra armene om mig og greb fat om Eriks hofter og trak ham tættere ind mod mig, så pikken gled helt i bund i mig.

Så begyndte hun at kneppe mig ved at presse Eriks pik op i mig med rytmiske bevægelser. Det var dejligt, men det varede et godt stykke tid før vi fik orgasme, og på den anden side var den god, og vi kom på samme tid. Jeg kunne mærke sæden sprøjte op i mig. Jeg må sige, at det er en forbavsende mængde sperma Erik producerer, men han har også fortalt os, at han onanerer hver eneste dag året rundt, ja somme tider både to og tre gange, for at holde spermaproduktionen vedlige.

Vi gik igen i seng, og Erik stak et par fingre op i Elin og suttede på hendes kusse, til hun også havde fået orgasme, og så sov vi ellers til næste morgen klokken otte.

Vi lå m morgenen lå vi længe og kælede for hinandens ædle dele, og Erik insisterede på, at vi to piger lagde os på knæ på sengekanten, så kunne han bolle os bagfra på skift, så vi begge fik en ordentlig morgenorgasme, før vi suttede ham af i fællesskab. Han er så sød og dejlig, hans pik er så vidunderlig, så vi gjorde gerne, som han foreslog. Når han står der bag os og fingerknepper os og bagefter gør os færdige med sin dejlige pik, er det som at komme i himlen.

Vi lå begge to med lukkede øjne og kussen stukket bagud og tog imod hans kærlige stød, og hans faste kærtegn af skuldre, ryg og baller. Jeg tror godt, at jeg kunne få orgasme af hans kærtegn alene.

Han skiftede frem og tilbage mellem Elin og mig, og det varede ikke længe, før vi begge to havde fået vores morgenorgasme. Så satte vi os på sengekanten med armene om livet på hinanden for at gøre Erik færdig, og han stod foran os med sin stive oplagte pik i hånden. Elin og jeg slikkede på skift løs på den, jeg holdt den til sidst for hende, indtil sæden sprøjtede ud i ansigtet og munden på hende. Vi kyssede og slikkede endda hinanden i ansigtet for begge at smage hans sæd og få det hele med.

Jeg har aldrig været så liderlig i mit liv og heller ikke så optaget af at få den ene orgasme efter den anden. Jeg var hverken sulten eller træt, jeg var så liderlig, at jeg nemt kunne have klaret endnu en omgang pik, jeg havde i hvert fald allerede et par fingre inde i kussen for at gøre den klar.

Vi endte naturligvis på badeværelset, hvor det kneb med at få plads til tre personer under bruseren, men det var dejligt, og i løbet af tre kvarter var vi nede ved morgenbordet, hvor Erik gjorde et stort nummer ud af at spise fem blødkogte æg. Siden vi kom hjem fra festen, har han måttet spise mange æg. Den var de med på. Efter festen fik vi lidt natmad, før vi hurtigt gik hjem på hotellet, hvor turen gik direkte op på Eriks værelse.

Elin og jeg var overhovedet ikke generte overfor hinanden mere men gnaskede højlydt løs i hinandens kusser, og fingerkneppede hinanden, mens Erik kravlede rundt i sengen og stak sin stive pik ind alle vegne, hvor han kunne komme til. Da jeg jo lå nederst, lod Erik bare den slappe pik glide ned i min mund, så jeg kunne suge de lækre rester af sæd og kussesaft i mig. Jeg følte mig totalt liderlig, fuldstændig fri for hæmninger, jeg kælede og kyssede Erik og Elin alle steder på kroppen, jeg gned mine bryster og min kusse mod deres kroppe, og jeg fik flere små orgasmer, og til sidst bad jeg Erik om at kneppe mig i røven.

Det havde jeg nemlig aldrig prøvet, men det havde han heldigvis, og han fortalte, at han sætter stor pris på den del af kvindens anatomi. Det tog en del tid at få hans pik gjort stiv og tyk igen, jeg slikkede og malkede den og Elin hjalp mig og Erik onanerede ind imellem også selv løs på pikken af alle kræfter.

Vi lå længe og legede med hinandens kønsdele, det var meget behagelig at mærke deres hænder på mig og i mig. Udsigten til at begrave sin pik i mit røvhul har nok haft en vis indflydelse på Eriks blodtryk, så op kom den. I sin toilettaske havde han en tube smørelse til stramme huller, han må jo på én eller anden måde have regnet med at møde et rigtigt røvhul.

Jeg lagde mig på alle fire, og Erik smurte både sin pik og min endetarm grundigt ind med sin specialsmørelse. Elin afviste sex i røvhullet, men hun var en interesseret tilskuer, især da Erik begyndte at massere mit hul - først med én finger og senere med to. Det var forfærdeligt ophidsende, jeg var flere gange ved at få orgasme, når hans fingre drejede rundt langt oppe i min endetarmsåbning, og jeg kunne se på Elin, at hun så småt var ved at skifte mening om analsex. Så vaskede Erik sine hænder, stillede sig hen bag mig, og masede forsigtigt pikken ind i mig.

Til min store forbavselse gled den let indenfor, hvorefter det tog lidt tid at presse den helt i bund. Det gjorde slet ikke ondt at få den presset ind, det var nærmest behageligt, og det var dejligt at blive bollet i røven, det kunne jeg nærmest mærke i hele kroppen, og Elin kunne jo heller ikke blive fra min kusse imens, hun lod en finger smutte frem og tilbage over klitten.

Men vi havde jo allerede fået flere orgasmer, så der gik alligevel et godt stykke tid, før jeg kom, og lidt efter fulgte Erik efter med en række mindre sprøjt af sæd. Elin var faldet i søvn, så vi kravlede efter en grundig kusse- og pikafvaskning op ved siden af hende.

Længere ud på natten vågnede jeg ved, at Eriks liderlige pik var på vej ind i min kusse bagfra. Det var dejligt at mærke den glide frem og tilbage, men jeg var så træt, at jeg faldt i søvn, inden jeg fik orgasme, men han fortalte senere, at han fik en fin langvarig udløsning.

Også Elin fik en ekstra omgang af hans pik i løbet af natten, eller rettere sagt ud på morgenen, jeg vågnede nemlig, ved at sengen rystede, det var ved at blive lyst, og bagved Elin lå Erik i ske med pikken oppe i hendes kusse og pumpede stønnende løs.

Elin er meget slank med velskabte hule lår. Derfor kunne jeg med lethed stikke et par fingre ind forfra og give hende en tur omkring klitten, mens Erik fortsatte med at bolle hende bagfra. Den samlede påvirkning af hans pik og mine fingre bevirkede, at hun ret hurtigt fik udløsning, og så valgte vi at gøre Erik færdig med hænderne.

Vi kom meget sent af sted fra hotellet, men skidt med det. På hjemvejen havde vi virkelig noget at snakke om. Nu mødes vi tre jævnligt og får en omgang sikker trekantsex. Elin og jeg deler Erik mellem os, og han kan aldrig få nok, og gudskelov for det, han er både udholdende og hensynsfuld, men skal næsten altid lige have en ekstra udløsning. Når vi to piger har fået indtil flere orgasmer i løbet af en aften eller nat, og vores kusser ikke kan klare mere, så tager vi ham tit med hænderne.

Somme tider masserer jeg ham med en finger langt oppe i røven, mens Elin gnider løs på hans pik. Så kan vi rigtig trække det ud og få ham til at tigge om nåde og hurtig udløsning. Det er bare et helt vidunderligt at være sammen med de to. Hovedmenu Forside Debat Horoskoper.

dk dejlig kusse

Dk dejlig kusse -

Ny løsning er kommet til Danmark. Hvilke tanker går igennem hovedet, når fissen svigter? Da vi alle tre af forskellige årsager er enlige, på efterløn og først i tresserne, har vi jo god tid. Mig og min fisse 5 - I medgang og modgang Program varighed er 5 minutter. Sex og samliv Hvis du rører hans penis på denne måde, går han aldrig fra dig. Hans vidunderlige pik kørte ud og ind med stor voldsomhed, men vi var begge to så ophidsede, dk dejlig kusse, at vi begge fik udløsning på mindre end et minut. Når vi to piger har fået indtil flere orgasmer i løbet af en aften eller nat, og vores kusser ikke kan klare mere, så tager vi ham tit med hænderne. Kvinder på prøveløsladelse 1: Først da den begyndte at blive slap, lod jeg ham slippe. Mig og min pik 3 - Den første gang Program varighed er 5 minutter. Bliv klar til stranden: