Friday, 25 May 2018

Stor pik erotiske noveller utro

stor pik erotiske noveller utro

Hun rødmede lidt, og nikkede. Efter som klokken kun lige var lidt over 7 håbede jeg at jeg ikke ville blive opdaget, mens jeg skam-hev mig i pikken under bordet. Hun har fået en pakke, en pakke hun først må åbne på hovedbanegården Sidst læst: Findes der noget større end selvbeherskelse.

Kan fristelserne blive for store. Et dyrt væddemål og en gratis ferie er udgangen på et frækt lille set up! Efterhånden var vores sexliv faktisk gået i stå ,men så var det hun begyndte at ændre adfærd, en søndag vi sad med morgenkaffen begyndte hendes mobil at bippe sms , efter hun havde fået syv otte stykker kommenterede jeg det og spurgte om hun havde fået nye venner Første gang i en trekant med to meget skønne lækre fyre efter kontakt på nettet. Helenes yngste søn er flyttet hjemmefra, og nu er det hendes tur til at more sig.

Det går ud over hendes nabo poul, som ikke har så meget imod at lege. En weekendtur ved stranden, hvor konens fødselsdagsgave bliver noget ganske uventet, for både os og vores kammerat, da hans kone bliver kaldt på arbejde.

Lottes veninde Kristina besøgte os i Malaysia. Denne historie fortæller om de første to dage Kristina tilbringer hos os, og hvordan en uskyldig hændelse, to veninders fortrolige snak vil jeg antage og en masse erotik ender i utroskab af den fantastiske slags. Han havde et godt øje til den smukke Sofie.

De mødes til julefrokosten, og det udvikler sig.. Min kone lod sig kneppe af 2 frække fyre, mens jeg var ude at rejse Sidst læst: Så snart døren var lukket bag dig, kyssede du mig grådigt. Min pik blev omgående stiv. Jeg lynede din jakke op og flåede den af dig. Kastede den over en stol og slog armene om dig.

Bag din ryg tog fat i lindingen på din strikkede trøje og løftede den over hovedet på dig. Fandt lynlåsen på nederdelen, åbnede den dejlig nemt og lod den falde på gulvet om dine lange, slanke ben.

Liderligheden overvandt hurtigt alle former for protest, og hun slikkede og suttede nu lystigt på min pik som jævnligt blev presset ind i hendes mund af Allans stød. Efter at have plaget i lang tid, for at se mig igen. Tager jeg Bitten med i skoven for at "straffe" hende.

Vi er begge på besøg i København. Efter en bytur ender vi på hendes hotelværelse hvor vi nærmest flår tøjet af hinanden. Jeg er en pæn gift mand midt i fyrrene, der har en dejlig fræk elskerinde.

Vi havde talt en del om at vi begge havde lyst til at prøve en trekant med en anden kvinde. Efter en del søgning på nettet, fik Anne kontakt til en nydelig slank brunette på 45 år.

Det var ikke ligetil at finde en aften og jeg havde så småt indstillet mig på at det nok ikke kom til at ske, men efter en del skriverier lykkedes det endeligt at alle kunne finde en aften til formålet. Forført af konens kollega Sidst læst: Han kører på arbejde, men bilen bryder sammen. Han tager hjem igen, og finder ud af at konen får besøg af 2 mænd. Denne historie handler om en aften, hvor jeg var lidt for impulsiv med tre fyre i fitnesscenteret, efter at min kæreste havde været en kæmpe idiot.

Det var så stor en oplevelse, at jeg bliver nød til at komme ud med det De er voksne begge to. De har styr på verden, men alligevel bliver de fristet. Der er noget, de begge savner.

De nyder at spille op til hinanden. Først er det bare en flirt, men inden længe ender de på hotelværelset sammen. Med alt det, de har til gode, bliver der hurtigt brandvarmt.

Drømmen om min gamle genbo gik i opfyldelse. En fræk lille novelle om lidt frækt lir i arbejdstiden Sidst læst: En aften med min kone og hendes rødhårede veninde der tog en noget uventet drejning En gift mand prøver noget nyt Ville du turde det, hvis jeg nu sagde, at jeg faktisk kan give tantra-massage?

Men så må du først fortælle mig lidt om, hvad det går ud på, og hvordan du har tænkt dig at gøre, svarede Dora. Læs hvad der videre sker Sidst læst: Der kan ske mange dejlige ting når man er på kursus Sidst læst: Jobbet tvinger mig til at arbejde i århus, mens familien bliver i Ålborg. En bytur i Århus udvikler sig. Jane hev nærmest febrilt mit tøj af, mens hun sagde: Da jeg bare stod med min allerede strittende pik, tog hun fat i den med den ene hånd, og legede med den samtidig med, at hun gik ned i knæ og begyndte at lege med den med mund, tunge og læber.

Søren havde kendt Marie, skovfogedens kone, i mange år og altid anset hende for at være en flot kvinde. Hun var i begyndelsen af fyrrerne. Stolen er gammel, så jeg holder dig lige, sagde Marie og tog et godt tag om Sørens lår. Det gjorde Søren godt liderlig, så han tog den ene hånd ned om Maries nakke og kærtegnede den. Jeg har jo ikke kunnet undgå at se, hvordan du sluger mig med øjnene over hækken, når jeg om sommeren går rundt i haven kun iført bikini.

Nu kan du få lov til at gøre med mig, lige hvad du har lyst til. Jeg ville bare lige høre om du havde lyst til at komme over senere idag? Jeg fortæller hende, at det er noget tid siden, jeg har bollet, og at jeg specielt savner at blive redet. Berit smiler og siger, hun er god til at ride en pik. Hun kigger alvorligt på mig og siger, at hvis jeg vover at smide trusserne, så kommer hun og sætter sig på min pik. Konen bliver provokeret til at gøre ting hun troede kunne løse et problem, men hun endte med at skabe et nyt.

En uge i sommerhus med konen og to børn tager en uventet dejlig drejning. De er på vej hjem fra fest, og manden sætter sig bagerst i bussen for at sove, imens hans kone sidder foran med en veninde.

Pludselig stod der en dame, som var noget ældre end ham, og spurgte om hun måtte forstyrre ham lidt Gamle venner er utro med hinanden, frækt og dejligt Sidst læst: Weekenden fortsatte, hvor den slap aftenen eller natten før, hvor min kærestes ven tog mig på sengen, men min kæreste så på.

Jeg var skuffet over, at Connie havde forladt stedet uden at sige det, men det havde sin årsag, som kom mig til gode Min gode ven, Michael, kom sammen med den dejligste pige, som han ikke var særlig tro imod. Dette gjorde, at jeg fik en uovertruffen oplevelse, da vi alle var i byen sammen. Susan er en pige i et fast forhold med Claes, men er vild med Jesper, og det kommer der en fin historie ud af Sidst læst: Naboen kunne høre hvad der foregik i vores soveværelse, så nu ville hun have min hjælp til nogle kasser og Hun er direktionssekretær, 26 år og har pæne former.

Han er sidst i fyrrerne og meget karismatisk. De er på forretningsrejse til Paris, og en aften har hun fået lidt for meget at drikke. Han hjælper hende ind på værelset, men her stopper han ikke. Hun får ikke sagt fra i tide, og snart må hun overgive sig. Flere års flirten til firmafester blev udløst til den frækkeste gang sex Sidst læst: Anne skal til tandlægen. Tandlægen giver hende lattergas, måske for meget.

Hvad er han ude på? Vi skulle i sommerhus med nogle venner og glædede os meget. Da vi skulle til at køre hjemmefra, kom en anden af vores fælles venner forbi og da vi ikke havde set ham i flere år, inviterede vi ham med i sommerhuset og så blev et en lidt anderledes weekend. Han hjælper sin nabo med hendes oliefyr.

Men det er ikke kun fyret, der bliver varmt igen. Snart ender de i hendes seng. Hvordan en sexchat og en fantasi, kan skrue liderligheden i vejret, og gøre hverdagen lidt sjovere. En fantasi og som begge parter gerne vil opleve i virkeligheden. Historien ender i Tyrkiet på en ferierejse med familien.

Manden er borte så hans bror begynder at tage for sig retterne hos den lettere berusede kone Sidst læst: Jeg havde opdaget, at min mand havde en affære og derfor blev vi skilt, men vores fælles vennepar blev mit holdepunkt på mere end en måde. Da jeg blev langtidssyg foreslog min kones gamle veninde, at hun kunne køre mig en tur i skoven for lidt adspredelse, hvilket min kone bifaldt. Det blev en uforglemmelig tur i skoven.

Et rutinebesøg hos lægen udvikler sig, da der er vikar og studerende tilstede. Vi var taget på miniferie hos en af vores gamle venner. Under besøget blev min kone masseret i nakken og både mig og vennen, hvilket udviklede sig. Var jeg selv skyld i forløbet?? Du er på Gran Canaria med din mand. Ligger topløs på stranden og nyder et par herrers interesse, døser og drømmer. Da manden går for at hente noget koldt at drikke, bliver drømmene til virkelighed En historie om fræk week-end utroskab mellem gift kvinde og mand Firmaet arrangerede et weekend-ophold for alle afdelinger fra hele landet og det gav atter Lone og jeg en kærkommen chance for at være sammen.

Hun skulle besøge sin gamle kæreste. De havde ikke set hinanden i 10 år, så de mødtes til en kop kaffe. Vi blev begge brændt af, af vores kærester, men vi fandt en løsning. Min medpassager viste sig at være meget imødekommende. Hun ligger ude i solen, topløs. Hendes mand kommer hjem, og han har taget en kammerat med.

Lidt senere på aftenen, får hendes mand for meget at drikke, og han falder i søvn. De to går en tur bagerst i haven, og får sit et glas vin - og han lægger en arm omkring hende Han er på vej til en parkeringsplads i det nordlige italien - og det er ved at være et stykke tid siden han har været sammen med sin kone. En aften var der pludselig en, der bankede på vogndøren, en ung pige midt i 20''erne. På arbejde var der en fyr der åbenbart havde set sig lun på mig, når han kom i nærheden af mig prøvede han at mærke på min røv eller mine bryster, det var irriterende for jeg havde jo min mand og det var godt nok.

Kan hun holde sig i skindet? Jeg havde været sammen med min kæreste i et års tid, og holdt meget af hende. Der var dog en enkelt ting jeg ikke helt kunne overskue – hendes veninder.

Hun havde en række meget forskellige veninder, der ofte var på besøg, og fælles for dem alle var at de var usædvanligt godt skruet sammen.. Kan han holde sig i skindet? Stadig hovedrystende gik jeg ind og fandt et par badebukser. Da jeg kom ud, vendte Marianne tilbage fra sin bil, iført den mest sexede bikini, jeg nogen sinde havde set.

Den var af knaldrødt tyndt stof, og så ud som om den var sprøjtemalet på. Trusserne var slidset højt op, og det hele kunne højst have vejet 10 gram. Overdelen kunne kun lige akkurat holde de høje bryster inde. Kort sagt var den yderst stimulerende for fantasien. Hun snurrede rundt, så jeg også fik set, hvor meget der var synligt bagfra. Den tredie og sidste del af historien fra Personal. Den sidste del fortæller os hvad der sker med de to elskende En rigtig god historie!

Linda er endnu en novelle i kategorien gammeldags opdragelse og omhandler hendes utroskab og erotik. Pikken hun halede frem var stenhård og det blåligrøde hovede lyste fugtigt.

Må jeg prøve at sutte den af på dig, eller skal jeg smide tøjet først? Jeg foreslog at hun smed tøjet. Jeg satte mig på sengekanten og så hende strippe. Først knappede hun sin mørkeblå kittel op - under havde hun en lyseblå underkjole, som hun resolut hev over hovedet.

Hendes velfyldte bh og trusser var sorte. Det var de enkelte hårstrå, der strittede frem over trussekanten og ved benene også - hun havde ingen strømper på. Hendes bryster var store og tunge med de herligste struttende vorter.

Jeg fik lov at gramse lidt på dem, mens hun trak af trusserne. Jeg lod tirrende en finger glide lidt frem og tilbage mellem de svulne skamlæber, der var fugtige af kønssaft, og ramte hendes tap og hun klynkede og huggede med underkroppen. Hun var stikmoden, den buttede bondekone - lige til at hamre pikken i! Ja, landlivet var nu bedre i gamle dage It was a beautiful sunny day in Gloryville. I remember the hot summer sun shining on the vast ocean which lay before me. I remember thinking that nothing could be more beautiful than the Gloryville town beach that day, but I was wrong.

About midday, I saw her. I saw her walking along Det er dejligt at være på ferie i Grækenland, spørg bare min kone, hun nød grækeren i fulde drag - og jeg nød at se hende sammen med ham. Det er dejligt at være på ferie i Grækenland, spørg bare min kone, hun nød det i fulde drag mens de græske hanner kneppede hende.

Hvem kan sætte sig ind i en ægtemands tanker, hvorfor er det at en ægtemand gå fuldstændig i selvsving af liderlighed eller jalousi når han ser sin kone i armene på en anden mand. Svaret ligger ikke lige for, men sådan en ægtemand er jeg. Tænk at sidde bag i bilen på skødet af en veludrustet mand, med hans pik dybt begravet oppe i sig og føle den sprøjte glohed sperm i bunden af min kusse mens min mand sidder og styrer bilen sikkert gennem Europas ferietrafik?

Tænk at sidde bag i bilen på skødet af en veludrustet mand, med hans pik dybt begravet oppe i sig, og føle den sprøjte glohed sperm i bunden af min kusse, mens min mand sidder og styrer bilen sikkert gennem Europas ferietrafik? Man skal være forberedt på sjove overraskelser efter en tur i byen med et vennepar Sidst læst: Det er de sjoveste mennesker man kan møde på campingpladsen og hvis konen er liderlig og man lader tingene udvikle sig, kan man få de herligste oplevelser.

Man er vel sine venners ven og deler gerne det bedste man har med dem. En sanselig oplevelse efter festen hvor konen må stå for "skud". Hans skal underholde sin vens kone, mens vennen er på endnu en forretningsrejse. Men en dag sker der noget mellem ham og vennens konen.

Her starter deres eventyr, hvor de forsøger sig på nye ting, og for sig nogle dejlige oplevelser. Sex med chefens kone. Både frækt, forbudt og farligt! Lars tager chancen med chefens kone Anne, mens bossen selv er borte på forretningsrejse. Det bliver til en hed og fræk oplevelse for dem begge.

Han havde gennem hele deres forhold været hende utro. Da de mødtes igen nogle år senere var hun opsat på hævn. Den blev grusom for ham. Hun var helt opslugt af ham og af deres fælles lyster og hun var ikke et sekund i tvivl om, at hun ville tænde på at opfylde hans lyster.

De havde arbejdet ude og skulle overnatte på et hotel i Oslo. På en pub kommer kollegaerne til at snakke om sex. To af damerne fortæller at de har prøvet pigesex? Der starter en hed nat, da kollegaen Lars hører det. Jeg var på besøg ved svigerfamilien, jeg skulle have været i byen med venner, men min ven blev syg. Så derfor jeg tog jeg hjem til svigerfamilien og sad og snakkede med dem indtil de ville i seng.

Kærestens værelse var ved siden af forældres soveværelse, pludselig kunne jeg høre at de var i gang med at elske. Hvad der videre skete, må du hellere læse selv Sidst læst: Kæresten skulle til USA på forretningsrejse. Da der var gået nogle dage, var trykket i hans "boller" enormt, så han lejede en pornofilm. Men da fik han besøg af kæresten's veninde, som gerne ville se filmen også. Men da' fik han besøg af kæresten's veninde, som gerne ville se filmen også.

Jeg har begået en synd. En dejlig synd, der til stadighed dukker frem i mine tanker når jeg mindst venter det. En lækker oplevelse, der stadig står krystalklart for mig - ned i den mindste detalje. Jeg har forført min ekskones gifte søster Sidst læst: I den lille mellemgang ved toiletterne møder jeg kokken.

Vi ser hinanden i øjnene, taler overhovedet ikke sammen, men ved begge at vi er nødt til at have sex, her og nu, hurtig og uforpligtende, rå og dampende SEX. Jeg er drivvåd og mit skridt nærmest brænder efter at mærke hans pik i min kusse. Jeg trækker ham ind på et W. Imens jeg kigger ham i øjnene, skræver jeg over hans skød, trækker mine trusser til side og glider Sidst læst: Hun havde lige fået børnepenge og skulle i byen for at finde noget til sine børn og måske lidt til sig selv.

Hun fandt noget til sig selv, men det skulle rettes, så hun måtte op til skrædderen. Det var sikkert en gammel sur knarg, men nej.. Han skulle hente nabo konen fra en firmafest, da hendes mand var på kursus. På hjem vejen skulle hun tisse, og de kørte ind på en resteplads. Hun var så beruset at han måtte støtte hende mens hun..

Pludselig skete der noget. Nytårsaften efter at gæsterne var gået i seng, tog jeg videre til en anden fest hos nogle ungdomskammerater. Her blev jeg forført af min gamle klassekammerats kone. I en kiosk havde jeg set nogle pornoblade som jeg var meget interesseret i.

En dag overraskede indehaveren mig. Hun inviterede mig indenfor og så kan du selv læse, hvad der videre sker. På chatten mødes mange efterhånden første gang. Inde midt på gulvet stod Alex, han var i gang med noget der lignede en dans. Dansen blev hele tiden afbrudt af stop hvor han poserede med sine svulmende muskler. Det gik op for hende at han øvede sig på at posere til en eller anden bodybuilder konkurrence.

Hun stod bag døren og betragtede ham med tilbageholdt åndedræt. Han havde store løse shorts på, og for at se sine lårmuskler, trak han hele tiden op i benene på shortsene. Det irriterede han åbenbart, for pludselig stoppede han og standsede båndoptageren. Han smed shortsene og stillede sig foran det store spejl som dækkede hele den ene væg.

Han satte det ene ben foran det andet og spændte musklerne. Det var et imponerende syn, men det der fik Jane til næsten at gispe højt, var det sorte lem der hang ned af hans lår. Hun havde godt nok hørt at negere var udstyret med et lem der var større end den gennemsnitlige hvide mand, men hun havde nu troet at den neger hun for lang tid siden havde set i en pornofilm, var ekstrem stor, men Alex var mindst lige så stor.

Hun stod og tænkte på hvordan hun kunne komme til at have sex med ham, og blev helt ophidset ved tanken. Så tog hun en rask beslutning og åbnede døren. Alex for helt forskrækket sammen da hun pludselig kom ind. Hej Alex, jeg skal bare lige have min taske. Alex stod bare og gloede på hende et kort øjeblik, så fik han fremstammet noget om at han troede hun var gået og at han var helt alene.

Jane smilede bare og gik hen til sin taske. Hun vendte bagdelen til ham og bukkede sig ned. Hun lod som om at hun ledte efter noget i tasken, men det gik kun ud på at vise Alex så meget ende som muligt. Hvis hendes stramme baller i den nye trikot og den kontrastfarvede g-streng der adskilte hendes baller og gav ham frit udsyn til hendes skridt, som hun selv syntes dunkede så han næsten måtte kunne se det, ikke kunne få han op på mærkerne, ja så vidste hun ikke lige på stående fod hvad hun skulle gøre.

Hun løftede forsigtigt et lille makeup spejl op af tasken og vippede det så hun kunne se hvad han lavede. Hun var lige ved at gispe igen da hun så hans store sorte negerpik rejse sig op i ryk mens hun så på den i spejlet. Hun var begyndt at trække vejret lidt tungt.

Hun så Alex stå og betragte hendes bagdel med et meget lystent smil om munden. Nu tog han fat om den vældige kæp og kørte hånden frem og tilbage på skaftet.

Fuck det hele, nu ville hun have ham, færdig. Hun rettede sig op og stadig med ryggen til ham begyndte hun at smøge trikoten ned over skulderne. Hun skubbede dragten ned over hofterne og da hun skubbede den ned af benene bukkede hun igen enden op i mod ham. Hun hørte at han gav et lille grynt, og hun smilede, nu havde hun ham.

Hun vendte igen det lille spejl op af tasken lige rettidigt til at se ham stå der med den nu helt rejste pik i hånden. Hun fik næsten kuldegysninger ved synet af den enorme pik, men samtidigt kunne hun mærke at hendes skede drev af væde, hun var klar. I spejlet så hun ham tage de første prøvende skridt hen imod hende.

Yes, hun struttede lidt mere med enden, så det var lige før hendes kusse gabte imod ham og bød ham indenfor. Så mærkede hun en forsigtig hånd på ryggen, og hun rejste sig op og vendte sig om. Uden et ord gled hun ind i hans stærke arme og de druknede næsten i et kys.

Hun kunne mærke den utroligt store pik banke varmt mod hendes maveskind. Hun slap hans mund og sank på knæ. Nænsomt kærtegnende lod hun hænderne følge den store sorte pæls skaft hele vejen nede fra roden og op omkring det sorte hoved. Hendes tunge legede med kanten af det store hoved, hun skulle ikke have noget af at prøve at tage den i munden, det vidste hun at hun ikke kunne. Hun stillede sig hen foran væg spejlet, og nød at se hans sorte hændet glide rundt på hendes krop.

Han udforskede hver en krog af hendes liderlige krop, og hun blev helt blød i knæene da han kuplede sine lange smidige hænder over hendes bryster og klemte vorterne let.

Hun lod sig falde forover så hendes ende strittede lige op imod ham, og så hun stadig kunne se det hele i spejlet. Langsomt havde han fået dig bugseret hen til bordet, som du nu stod med bagdelen oppe imod, fødderne godt fra hinanden og lårene spredt.

Han havde løftet kjolen op over bordkanten. Åh nu skal min dejlige kone til at have en gang fremmed pik. Han lod sin store hånd glide ned over din mave og ind mellem dine lår, for at ende med en finger i fissen, mens han hviskede. Du havde nu taget en hånd ned til hans buksegylp og gned op og ned på bulen. I fortsatte jeres rolige kærtegn. Han forstærkede sit angreb på din krop og med den anden hånd, lynede han sine bukser ned. Du stak hånden indenfor gylpen og fiskede hans pik frem. Jeg var også lige ved at gispe højt.

Det var en ordentlig moppedreng , lang og tyk og de første fem cm. Mens du løftede knæene og spredte lårene, gled hans stive pik op i din dejlige våde, varme fisse. Langsomt begyndte han at knæppe dig i lange dybe stød, mens han stønnede. Jeg fulgte enhver af jeres bevægelser med stive øjne. Jeg havde forsigtig fisket min pik frem og gned langsomt på den, mens jeg nød hans behandling af din fisse.

Jeg nød synet af min dejlige kone i armene på en anden mand. Han pulede løs, mens du jamrede at du ville ha den altid. Pludselig hørtes der fnisen og snak i nærheden.

Hans trak hurtigt pikken til sig og gemte den væk, mens du rejste dig og lod kjolen glide ned over dit syndefald. Så da nogle gæster kom til syne, stod i som om intet var hændt. Leende og snakkende fulgte i med de andre op til huset. Jeg var skuffet over at i ikke havde fået lov til at gøre det færdigt. Jeg skyndte mig tilbage til festen og ankom før jer. Lige da i kom ind ad døren, skyndte jeg mig hen til jer og sagde.

Du lod dig føre med, mens Hans gik hen for at hente sig en drink til jer og satte sig ved et bord. Du tog mig om halsen og jeg tog dig om taljen og langsomt dansede vi ind i det mørke hjørne.

Jeg kyssede dig blidt i mundvigen og hviskede. Du fnisede og sagde. Du åndede et par gange dybt gennem næsen og hviskede sagte og næsten uhørligt. Dansen var forbi og jeg førte dig hen i retningen af hvor Hans sad. Inden vi nåede helt derhen sagde du. Åh — jeg kunne se hans store pik i din fisse. Han tog din hånd og trak dig ned på sit skød. Han kiggede op på mit ansigt, mens han lod hånden glide op ad dit lår. Instinktivt spredte du lårene en anelse. Nu kiggede i på mig begge to, du med et mildt undskyldende smil på læberne, han med et frækt direkte blik, mens han åbenlyst tog dig på fissen, han viste mig en våd finger, som han lod glide op mellem dine lår og trak den ind og ud nogle gange.

Jeg kunne ikke se noget for kjolesømmen, men udtrykket i dit ansigt sagde alt. Du spredte lårene lidt mere og nu fik jeg et glimt af hans finger i din fisse, han trak den ud og skubbede den igen ind, inden han igen tog hånden til sig. Åh — det føltes som om det varede ti minutter, men i virkeligheden tog det kun nogle få sekunder, inden alt igen var som før.

Jeg smilede til jer og gik hen for at få en øl. Idet hun sagde det, kiggede vi begge over på jer, i var midt i et heftigt kys. Hun rejste sig smilende og gik. Jeg sad stille og nød en øl, mens jeg iagtog jeres åbenlyse kissemisseri. Enten stod i på dansegulvet i den mørkeste hjørne og gramsede på hinanden, eller også sad han i en lænestol med dig på skødet og hånden oppe under din kjole. Der var tilsyneladende ikke andre end mig der lagde mærke til det. Folk var mere eller mindre optaget af deres egen affære, eller de lå og sov rusen ud et sted.

Det var ikke en udvikling jeg havde ventet for en timer siden. Der var pludselig vendt op og ned på en hel masse ting. Din reaktion på den massive tilnærmelse, var forståelig, men uforudseelig.

Min egen reaktion på det var ikke helt erkendt på forhånd. Jeg havde tit forestillet mig det, drømt det, men virkeligheden er helt anderledes. Min tillid til dig gjorde det nemt at acceptere og jeg under dig gerne al den pik du har lyst til. Det er liderligt at se dig med en anden, det er liderligt at se jer kysse og kramme. Det er dejligt at se dig nyde kærtegnene og kyssene fra en fremmed mand.

Jeg nød det, jeg vidste at du i bund og grund var min. Morbror Hans kan åbenbart et eller andet med sin store skæve pik der gør dem afhængige, jeg har set det gang på gang, de tigger og ber om mere, men heldigvis er han helt og aldeles ungkarl og kunne ikke drømme om at leve sammen med nogen kvinde.

Alle disse velmente advarsler begyndte at irritere mig lidt, bare det nu ikke endte med at vi kom alt for skævt ind på vore nye naboer. Lidt efter kom du og Hans hen imod mig, jeg rejste mig og du faldt mig om halsen, Hanses hånd blev liggende om din talje. Du studerede mit ansigt indgående, mens du tog om min stive pik og klemte let og hviskede. Du smilede og kyssede mig let. Hans havde været en interesseret tilskuer til vores lille replikskifte, og nu vendte jeg mig mod ham og sagde.

I skyndte jer ud gennem gangen med mig i hælene. I den smalle gang mødte vi Lis og idet Hans kantede sig forbi ham, greb hun ham i skridtet og fik fat om pikken. I skyndte jer i forvejen og da jeg nåede ind i vores hall, stod i der og klamrede jer til hinanden og kyssede vildt. Han havde hånden oppe under din kjole og gravede dig i fissen, du havde et fast greb om hans pik, som du klemte og masserede med hele hånden inde i hans gylp.

Hans stirrede frækt på mig , løftede op i din kjole og gned dig på den bare mave, han stak et par fingre ind mellem dine lår og du stønnede højt. Jeg gik ind i stuen for at finde drink, i kom bagefter, du trak ham i pikken, idet du stadig havde hånden inde i hans bukser, med den anden hånd tog du imod det glas jeg rakte dig. Vi drak alle tre på en hyggelig nat og så ville i danse.

Jeg fandt noget meget stille musik og i begyndte at jokke lidt rundt, eller rettere sagt, du trak ham med hen i det mørke hjørne til spisebordet. Jeg satte mig i en lænestol. Med et elegant kast svingede du nederdelen op på bordet bag dig, og stod nu med nøgen underkrop og let skrævende op ad bordkanten. Med et rask tag, hev du hans pik ud af bukserne og pressede den ind imod din bare mave mens du kyssede ham vildt. Hans tog nu pikken og førte den ind mellem dine lår og begyndte at skubbe den frem og tilbage over dine skamlæber, det gjorde dig vild.

Hans gik lidt ned i knæ, du anbragte pikken på rette sted og han begyndte at bore den på i dig, mens du jamrede højt af glæde. Du stødte armene bagud på bordet og lod dig falde bagover, samtidig løftede du knæene højt op og skrævede, hans pik gled dybt ind som i smør.

Han tog dig om hofterne og blev stående helt stille med pikken dybt inde i din mave. Han kiggede hen på mig og grinede liderligt, mens han vrikkede lidt med hofterne og begyndte langsomt at kneppe dig med lange dybe stød. Du virrede med hovedet, vrikkede med hofterne og pev som en hundehvalp, mens han langsomt satte farten op og red dig hårdt og kontant så det klaskede og bordet truede med at bryde sammen. Pludselig huggede han pikken dybt ind og brølede højt mens han oversvømmede dit indre med sin varme sæd.

Det fik dig til at udstøde et vildt skrig, mens orgasmen rulle ind over dig. I var begge stivnet i et liderligt tablu. Åh hvor var det smukt, jeg havde aldrig elsket dig så højt som nu, hvor du så villigt tog imod sæden fra en fremmed pik dybt inde i maven.

Åh skat du er så dejlig. Langsomt klingede jeres orgasme af, han tog de hænder du rakte ham og han trak dig op at sidde, du slyngede armene om hans hals og kyssede ham. Pikken gled ud af dig, han stoppede den tilbage i bukserne, du hoppede ned fra bordet og din kjole faldt igen på plads. I genoptog jeres dans. Jeg fandt nye drink og i kom hen og tog en hver, vi skålede højtideligt og du udbrød.

Vi tog om hinanden og begyndte at danse, mens Hans satte sig i en stol og iagttog os.

stor pik erotiske noveller utro Så mens jeg sad og talte med nogle af de andre gæster, kunne jeg se hvad i lavede. Lottes veninde Kristina besøgte os i Malaysia. Den er over 20 cm i længden, og tyk som bare fanden. Jeg var på besøg hos min Bedste vens kæreste. En køretur til stranden bringer liv i det gamle lem Sidst læst:

Trykkede jer tæt sammen og kyssede. Hans begyndte at rage dig mellem lårene, mens du stod let skrævende og svejede i hofterne, du bøjede nakken bagover, lukkede øjnene og åndede tungt gennem næsen. Langsomt havde han fået dig bugseret hen til bordet, som du nu stod med bagdelen oppe imod, fødderne godt fra hinanden og lårene spredt.

Han havde løftet kjolen op over bordkanten. Åh nu skal min dejlige kone til at have en gang fremmed pik. Han lod sin store hånd glide ned over din mave og ind mellem dine lår, for at ende med en finger i fissen, mens han hviskede. Du havde nu taget en hånd ned til hans buksegylp og gned op og ned på bulen. I fortsatte jeres rolige kærtegn. Han forstærkede sit angreb på din krop og med den anden hånd, lynede han sine bukser ned.

Du stak hånden indenfor gylpen og fiskede hans pik frem. Jeg var også lige ved at gispe højt. Det var en ordentlig moppedreng , lang og tyk og de første fem cm. Mens du løftede knæene og spredte lårene, gled hans stive pik op i din dejlige våde, varme fisse.

Langsomt begyndte han at knæppe dig i lange dybe stød, mens han stønnede. Jeg fulgte enhver af jeres bevægelser med stive øjne. Jeg havde forsigtig fisket min pik frem og gned langsomt på den, mens jeg nød hans behandling af din fisse. Jeg nød synet af min dejlige kone i armene på en anden mand. Han pulede løs, mens du jamrede at du ville ha den altid. Pludselig hørtes der fnisen og snak i nærheden. Hans trak hurtigt pikken til sig og gemte den væk, mens du rejste dig og lod kjolen glide ned over dit syndefald.

Så da nogle gæster kom til syne, stod i som om intet var hændt. Leende og snakkende fulgte i med de andre op til huset. Jeg var skuffet over at i ikke havde fået lov til at gøre det færdigt. Jeg skyndte mig tilbage til festen og ankom før jer. Lige da i kom ind ad døren, skyndte jeg mig hen til jer og sagde. Du lod dig føre med, mens Hans gik hen for at hente sig en drink til jer og satte sig ved et bord. Du tog mig om halsen og jeg tog dig om taljen og langsomt dansede vi ind i det mørke hjørne.

Jeg kyssede dig blidt i mundvigen og hviskede. Du fnisede og sagde. Du åndede et par gange dybt gennem næsen og hviskede sagte og næsten uhørligt. Dansen var forbi og jeg førte dig hen i retningen af hvor Hans sad. Inden vi nåede helt derhen sagde du. Åh — jeg kunne se hans store pik i din fisse. Han tog din hånd og trak dig ned på sit skød.

Han kiggede op på mit ansigt, mens han lod hånden glide op ad dit lår. Instinktivt spredte du lårene en anelse. Nu kiggede i på mig begge to, du med et mildt undskyldende smil på læberne, han med et frækt direkte blik, mens han åbenlyst tog dig på fissen, han viste mig en våd finger, som han lod glide op mellem dine lår og trak den ind og ud nogle gange. Jeg kunne ikke se noget for kjolesømmen, men udtrykket i dit ansigt sagde alt.

Du spredte lårene lidt mere og nu fik jeg et glimt af hans finger i din fisse, han trak den ud og skubbede den igen ind, inden han igen tog hånden til sig. Åh — det føltes som om det varede ti minutter, men i virkeligheden tog det kun nogle få sekunder, inden alt igen var som før.

Jeg smilede til jer og gik hen for at få en øl. Idet hun sagde det, kiggede vi begge over på jer, i var midt i et heftigt kys. Hun rejste sig smilende og gik. Jeg sad stille og nød en øl, mens jeg iagtog jeres åbenlyse kissemisseri. Enten stod i på dansegulvet i den mørkeste hjørne og gramsede på hinanden, eller også sad han i en lænestol med dig på skødet og hånden oppe under din kjole. Der var tilsyneladende ikke andre end mig der lagde mærke til det.

Folk var mere eller mindre optaget af deres egen affære, eller de lå og sov rusen ud et sted. Det var ikke en udvikling jeg havde ventet for en timer siden. Der var pludselig vendt op og ned på en hel masse ting. Din reaktion på den massive tilnærmelse, var forståelig, men uforudseelig.

Min egen reaktion på det var ikke helt erkendt på forhånd. Jeg havde tit forestillet mig det, drømt det, men virkeligheden er helt anderledes. Min tillid til dig gjorde det nemt at acceptere og jeg under dig gerne al den pik du har lyst til.

Det er liderligt at se dig med en anden, det er liderligt at se jer kysse og kramme. Det er dejligt at se dig nyde kærtegnene og kyssene fra en fremmed mand. Jeg nød det, jeg vidste at du i bund og grund var min. Morbror Hans kan åbenbart et eller andet med sin store skæve pik der gør dem afhængige, jeg har set det gang på gang, de tigger og ber om mere, men heldigvis er han helt og aldeles ungkarl og kunne ikke drømme om at leve sammen med nogen kvinde. Alle disse velmente advarsler begyndte at irritere mig lidt, bare det nu ikke endte med at vi kom alt for skævt ind på vore nye naboer.

Lidt efter kom du og Hans hen imod mig, jeg rejste mig og du faldt mig om halsen, Hanses hånd blev liggende om din talje. Du studerede mit ansigt indgående, mens du tog om min stive pik og klemte let og hviskede. Du smilede og kyssede mig let. Hans havde været en interesseret tilskuer til vores lille replikskifte, og nu vendte jeg mig mod ham og sagde.

I skyndte jer ud gennem gangen med mig i hælene. I den smalle gang mødte vi Lis og idet Hans kantede sig forbi ham, greb hun ham i skridtet og fik fat om pikken.

I skyndte jer i forvejen og da jeg nåede ind i vores hall, stod i der og klamrede jer til hinanden og kyssede vildt. Han havde hånden oppe under din kjole og gravede dig i fissen, du havde et fast greb om hans pik, som du klemte og masserede med hele hånden inde i hans gylp.

Hans stirrede frækt på mig , løftede op i din kjole og gned dig på den bare mave, han stak et par fingre ind mellem dine lår og du stønnede højt. Jeg gik ind i stuen for at finde drink, i kom bagefter, du trak ham i pikken, idet du stadig havde hånden inde i hans bukser, med den anden hånd tog du imod det glas jeg rakte dig. Vi drak alle tre på en hyggelig nat og så ville i danse.

Jeg fandt noget meget stille musik og i begyndte at jokke lidt rundt, eller rettere sagt, du trak ham med hen i det mørke hjørne til spisebordet. Jeg satte mig i en lænestol. Med et elegant kast svingede du nederdelen op på bordet bag dig, og stod nu med nøgen underkrop og let skrævende op ad bordkanten. Med et rask tag, hev du hans pik ud af bukserne og pressede den ind imod din bare mave mens du kyssede ham vildt.

Hans tog nu pikken og førte den ind mellem dine lår og begyndte at skubbe den frem og tilbage over dine skamlæber, det gjorde dig vild.

Hans gik lidt ned i knæ, du anbragte pikken på rette sted og han begyndte at bore den på i dig, mens du jamrede højt af glæde. Du stødte armene bagud på bordet og lod dig falde bagover, samtidig løftede du knæene højt op og skrævede, hans pik gled dybt ind som i smør.

Han tog dig om hofterne og blev stående helt stille med pikken dybt inde i din mave. Han kiggede hen på mig og grinede liderligt, mens han vrikkede lidt med hofterne og begyndte langsomt at kneppe dig med lange dybe stød. Du virrede med hovedet, vrikkede med hofterne og pev som en hundehvalp, mens han langsomt satte farten op og red dig hårdt og kontant så det klaskede og bordet truede med at bryde sammen. Pludselig huggede han pikken dybt ind og brølede højt mens han oversvømmede dit indre med sin varme sæd.

Det fik dig til at udstøde et vildt skrig, mens orgasmen rulle ind over dig. I var begge stivnet i et liderligt tablu.

Åh hvor var det smukt, jeg havde aldrig elsket dig så højt som nu, hvor du så villigt tog imod sæden fra en fremmed pik dybt inde i maven. Åh skat du er så dejlig. Langsomt klingede jeres orgasme af, han tog de hænder du rakte ham og han trak dig op at sidde, du slyngede armene om hans hals og kyssede ham.

Pikken gled ud af dig, han stoppede den tilbage i bukserne, du hoppede ned fra bordet og din kjole faldt igen på plads. I genoptog jeres dans. Jeg fandt nye drink og i kom hen og tog en hver, vi skålede højtideligt og du udbrød. Vi tog om hinanden og begyndte at danse, mens Hans satte sig i en stol og iagttog os. Jeg kyssede dig blidt på munden og sagde. Du rystede på hovedet.

Du hviskede lidenskabeligt i mit øre. Jeg kiggede hen på Hans der sad og iagtog os, han smilede skævt, somom han vidste hvad vi talte om, men ville du ha ham, ja så skulle du ha ham her og nu. Jeg kunne ellers godt tænke mig at få pikken op i dig, men det ville du vist ikke lade sig nøje med i dag. Jeg tog i din kjole bagpå og trak den helt op over dine hofter, det gav et gib i dig, jeg sagde, mens jeg kiggede på Hans.

Du knugede mig hårdt om halsen. Hans rejste sig og kom hen bag dig og kærtegnede dine baller, du spredte fødderne og struttede med bagdelen.

Han stod og bøvlede lidt ved lynlåsen, men nu kunne jeg se at han havde pikken fremme. Han stillede sig tæt op ad din ryg og puttede den ind mellem dine lår og kørte den helt frem foran fissen. Hans kiggede mig ind i øjnene og sagde. Jeg var godt klar over hvad han ville, han var ude på at få bekræftet sit overtag og mit nederlag. Jeg skulle vide at jeg var hanrej og altid ville være hanrej når han var i nærheden.

Men det passede mig godt, det var det jeg ville. Og kyssede mig hedt, mens du struttede med bagdelen for at få ham til at køre pikken rigtig ind. Han tog om den og kørte den op i din fisse i et stød. Du pev som en hundehvalp og var ved at bide læberne af mig da den røg i bund. Jeg tog fat i din kjole og hev den op om ørerne på dig, du strakte armene mens jeg hev den af dig og stod nu splitternøgen imellem os, kun med de højhælede sko på.

Du lagde igen armene om min hals og hang på mig med struttende bagdel. Hans lagde begge hænder om dine bryster og klemte dem mens han begyndte at kneppe dig med små hidsige stød. Han søgte øjenkontakt med mig og sagde hæst. Hun skal smide trusserne lige så snart hun ser mig og kysse min pik goddag. Hans satte farten op og pulede løs mens du hang om min hals med hovedet helt nede på mit bryst, du kørte rundt med bagdelen og stønnede højt.

Du skreg højt da du mærkede sæden spule ind i dig og orgasmen rullede igennem din krop. Åh skat, hvor var jeg lykkelig på dine vegne. Endelig efter lang tid kom i til jer selv.

Hans trak sin lange halvslappe fedtede pik ud af dig, hvilket fik dig til at stønne højt. Jeg stak en hånd ind mellem dine lår og mærkede sæden løb ned ad lårene på dig. Du løb hen til ham og tog ham om halsen og kyssede ham og sagde.

Du havde fornemmet min stemning og smurte tykt på. Jeg er dig evig taknemlig for alle de gange du sidenhen har taget imod Hans og jeg har ligget i gæsteværelset og lyttet til jeres vilde elskov og spillet den af på mig selv. Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Gem mit navn, mail og websted i denne browser til næste gang jeg kommenterer. En lykkelig hanrej Line december 14, De grå sider , Frække fantasier , Swingersex , Utroskab 1 kommentar 3, Views.

Du var ved at lægge makeup, så jeg fik kun lov at kysse dig let i nakken. Hans hånd med servietten lagde sig på dit ene lår lige over knæet. Musikken endte og vi bragte os i orden.

Jeg førte dig tilbage til bordet. Jeg gik ud på toilettet og på vejen kom jeg til at overhøre et replikskifte mellem Lis og Per. Hun vidste heldigvis ikke hvem i var.

Sagde du da jeg kyssede dig på munden. Jeg kyssede dig hedt og hviskede. Hans pik ramte alt!! Spidsen ramte livmoderhalsen, skaftet gned op ad g-punktet, og hans nosser ramte skamlæberne og hans venusbjerg, ramte min klitoris. Lars var stadig ikke kommet, så vi skiftede stilling, og han lagde sig på ryggen, mens jeg kravlede op og satte mig overskrævs på ham. Først satte jeg mig bare, og lod mine skamlæber glide hen over hans pik.

Der var vådt, meget vådt — Og hans pik gled ubesværet hen over mine skamlæber, klitoris og det hele. Jeg kunne se hans ansigt hele tiden, og han kiggede bare ned mellem mine ben. Tror han kunne lide synet, af at hans pik skilte mine læber ad, og flere gange var ved at glide ind, når jeg rejste mig lidt op, for at glide hen over hele hans skaft. Til sidst gled jeg ned over ham, og mærkede ham igen. Jeg lænede mig forover, og vi kyssede for første gang.

Det var dejligt og en god blanding af tunge, og små lette bid. Jeg gled i bund. Bed tænderne lidt sammen og gled helt ned over ham, og sad bare der i et minut. Jeg skulle lige vænne mig til følelsen, før jeg begyndte at bevæge mig frem og tilbage.

Fandt min fisse, og ikke mindst safterne der flød derfra. Efter at hans fingre var helt våde af safter, fandt de igen min røv. Denne gang pressede han en finger op i mig. Jeg forsvandt næsten hen af nydelse, og der gik ikke længe før jeg endnu engang måtte overgive mig til orgasmen.

Vi rullede om på siden, og lå lidt i sengen og sundede os. Lars var stadig ikke kommet, og jeg begyndte at undre mig over hvorfor. Der gik ikke længe, så bad Lars mig om at stille mig på alle fire. Jeg stilte mig på alle fire, og Lars gik om bagved mig.

Jeg ventede på det sekund hvor hans pik gled ind. Men det kom ikke, i stedet for så mærkede jeg hans tunge i min røv. Pressede hans tunge ind i min røv lidt efter lidt. Den havde jeg ikke set komme, men jeg nød det. Han drev mig til vanvid med den tunge. Jeg havde lyst til at skrive — Så knep mig dog!! Men hvilke kvinde, beder en mand om at kneppe hendes røv. Jeg er jo slet ikke sådan. Efter ti minutter, hvor han i den grad bare legede med min røv, både med tunge, fingre og hvad har vi ikke — Så rejste han sig op på knæ, og pressede sin pik mod min fisse.

Den gled efterhånden ganske ubesværet ind, og han kneppede mig nogle minutter, mens hans fingre gled ind og ud af min røv samtidig med. Han trak sin pik ud af mig, og pressede den nu mod mit røvhul, der efterhånden næsten råbte efter pik. Men han var stor og jeg jamrede lidt. Han lænede sig forover, og hans hånd fandt mit bryst, og hans tunge mit øre.

Lige med et, kneb han hårdt i min brystvorte, så jeg næsten skreg af smerte. Smerten i brystvorten forsvandt hurtigt, men nu havde jeg hans pik i min røv. Han havde brugt brystet som afledning, mens han så kunne få presset sin pik ind mig.

Aldrig har jeg følt mig så fyldt ud af en mand. Langsomt begyndte han at kneppe mit røvhul. Min hånd fandt min klit, og der gik ikke længe før jeg kunne høre ham stønne bagved mig.

Han stødte i bund, hurtigere og hårdere, og der gik ikke længe før han trak sig ud, og sprøjtede ud over min røv og det nederste af ryggen. Min kone Katrine og jeg nød vores nyfundne frihed.

Ikke flere bekymringer om børneopdragelse, pantebreve …. Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.